2777
2789
عنوان

نظرتون چیه که .....

132 بازدید | 29 پست

خونواده عروس وام دختر رو بدن ب دوماد ک بزاره رو پولش خونه بخره و قسطشم خود داماد بده و پدر دختر با پول خودش برای دخترش جهیزیه بخره؟ 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر جهیزیه خریدی؟ پدرت چقدر داد؟

جهیزیه رو خریدیم خیلی هارو ولی هنوز نرفتیم خونه خودمون چون اونجارو دوس نداریم میخوایم بفروشیم بسازیم خودمون برای همین خریدیم که پولمون به فنا نره.ولی مثلا وسایل چوبی تلویزیون اینام مونده.البته یخچال و لباسشویی اشپزخونم تکمیله چوبی اینا مونده با فرش همین

البته اگه پدر عروس داشته باشه خوبه ها ولی تو این اوضاع گرونی که نمیشه وام برداشت و چیزی خرید این وام ی فرصته برای خانواده ها 

البته اگه داماد انسان باشه و خونه بخره و طلب جهیزیه واینا نداشته باشه خوبه 

الحمدلله رب العالمین ...
البته اگه پدر عروس داشته باشه خوبه ها ولی تو این اوضاع گرونی که نمیشه وام برداشت و چیزی خرید این وام ...

خب وام رو برمیداره قسطشم خودش میده 

پدر دختر هم از یه خونواده متوسطهو

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
جهیزیه رو خریدیم خیلی هارو ولی هنوز نرفتیم خونه خودمون چون اونجارو دوس نداریم میخوایم بفروشیم بسازیم ...

چقدر شد حدودا؟

الان وام شوهرم مونده تازه اقدام کردیم ضامن جور نمیشد من دو سال پیش گرفتم وامم رو ی هفته ای هم برام ریختن.الان تازه برای شوهرمو داریم میگیریم که بزاریم رو پول خونمون بسازیم انشالاه

خب وام رو برمیداره قسطشم خودش میده  پدر دختر هم از یه خونواده متوسطهو

خوبه دیگه اگه این کارو بکنی.من البته یخچال و لباسشویی اسنوا برداشتم زیاد فشار نیاوردم سامسونگ اینا که سمتش نمیشع رفت.