2777
2789
عنوان

لعنت به خودم

160 بازدید | 15 پست

از شوهرم خيلي دلسرد شدم 

همو خيلي خيلي دوس داريم ولي أزنظر  فرهنگي دو قطب متفاوتيم افسردگي گرفتم حالم خيلي بد شد 

لباس پوشيدم اريش كردم رفتم بيرون دور زدم رفتن بازار تنهايي رفتم كافي شاپ باز چرخيدم 

ي كنابخونه خيلي خيلي بزرگي تو اين شهر هست انتشاراتي هم هست صاحب اون كتابخونه ي زماني عاشقم بود رقيب عشقي همسرم بود و همسرم خبر داره 

رفتم تو اون كنابخوته ك كتاب بخرم ديدمش اومد سلام اخوالپرسي كرد و نزديك يكساعت باهام حرف زديم قهوه أورد 

چقدر از كتابا حرف زديم و نوبسنده ها 

فقط ميدونم بزرگترين اشتباه زندگيم رد كردن ايشون بود دنياي من اون بيشتر بهم ميخورد تا همسرم

بزرگترین اشتباهت اینکه که باهاش هم صحبت شدی عزیزم خودتو بذار جای همسرت

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این که قبلإ اشتباه کردی درست. ولی میدونی قهوه خوردن و صحبت کردن و حتی فکر به اون آقا خیانته. خودتو جای همسرت بذار اگه کسیو دوست میداشت و به هر دلیل با شما ازدواج میکرد و افکار و رفتار شما رو داشت چه احساسی داشتی؟

خستم خيلي  زندگيم شده دعوا فقط

من میفهممت ولی اینطوری باعث میشه دورتر شی از زندگیت به نظرم راهی پیدا کن درستش کنی بحثو دعواها همیشه دوطرفست قشنگم انشالله ارامش به زندگیت برگرده

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کاری ب بحث خیانت و اینا ندارم  ولی اونایی که راحع به کتاب باهم حرف میزنن خیلی فرکانسشون به هم ...

طرز اشنايي ما اينطور بود من زمان مجردي خيلي خيلي كتاب ميخوندم 

و هميشه ميرفتن اين كتابخونه و اينطور بود اشنا شديم و خواستگاري كرد و چندبار خواست منو راضي كنه 

ولي نشدم رد كردم 

و با همسرم ازدواج كردم كسي ك تو زندگيش كتاباي درسيشم نخونده 

ميگم از نظر فرهنگي  دو قطب مخالفيم

عزیزم این که قبلإ اشتباه کردی درست. ولی میدونی قهوه خوردن و صحبت کردن و حتی فکر به اون آقا خیانته. خ ...

تاپيكاي قبلي رو بخون ببين چقدر دعوا و مشكل 

همسرم ميدونه از ازدواج باهاش پشبمونم خيلي وقته از زندگيم دلسرد شدم 

مايي ك روزي دوبار رابطه داشتيم يكماه باهام رابطه نداريم 

حتي تو فكرم جارو جدا كنم 

من میفهممت ولی اینطوری باعث میشه دورتر شی از زندگیت به نظرم راهی پیدا کن درستش کنی بحثو دعواها همیشه ...

دلم طلاق ميخواد 

همسرم ميگه اگه ي روزي بفهمم دوسمنداري طلاقت ميدم 

بهم ميگه فقط در صورتي ك دوسم نداشته باشي و خيانت كني طلاق ميدم در غير اين صورت ن 

دلم جدايي ميخواد 

تاپيكاي قبلي رو بخون ببين چقدر دعوا و مشكل  همسرم ميدونه از ازدواج باهاش پشبمونم خيلي وقته از ...

عزیزم ولی تحت هیچ شرایطی خیانت نکن و دیگه دیدن اون دوستت نرو 

اگر نمیخوای این زندگی رو تموم کن و جدا شو

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
تاپيكاي قبلي رو بخون ببين چقدر دعوا و مشكل  همسرم ميدونه از ازدواج باهاش پشبمونم خيلي وقته از ...

اول باید جدا بشی بعد به کس دیگه ای فکر کنی. پشیمونی باشه ولی اشتباه بعدتر نکن صحبت با اون آقا بجز اینکه سرخوردگیتو بیشتر کنه تأثیری نداره. به همراه همسرت بشینین تصمیم برای زندگیتون بگیرین. از مشاور هم کمک بگیرین

بهش خواسته ات رو اعلام کن و از مهریه ات بگذر تا زودتر خلاص بشی

بهش گفتم گفتم چكار ميكني طلاقم بدي

گفت فقط خيانت 

وبفهم دوسم نداري 

بهش گفتم دوست ندارم گفت دروغ ميگي ميدونه دارم 

مهريه براش مهم نيست همين الان مهريه امو بخوام بهم ميده

بهش گفتم گفتم چكار ميكني طلاقم بدي گفت فقط خيانت  وبفهم دوسم نداري  بهش گفتم دوست ندارم ...

اگه دوستش داری پس چرا این کاراو میکنی؟ وقتی همدیگرو دوست دارین با مشاور مشکلتون حل میشه

اگه دوستش داری پس چرا این کاراو میکنی؟ وقتی همدیگرو دوست دارین با مشاور مشکلتون حل میشه

مشكلاتمون حل نميشهعههه 

ي عمريه يا اون روش زندگي كرده

منم ي عمر با ي روش ديگه زندگي كرديم 

مثل اينكه من بشدت مذعبي باشم 

هميرم بشدت ادم باز و أزادي باشع 

اختلاف فرهنگيمون به اين شدت 

ولي تنها چيزي ك بهم ربطمون داده علاقه امونو ك اونم ديگه ته ميكشه