2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون یه شب ، پشت سرهم نزدیکی داشتی ، واژنت یه کم ملتهب شده وگرنه واسه علایم بارداری به نظرم ...

اخه یه حالتی هستم مثل پریودی انکار 

سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم 
میگم خوب یعنی بنظرتون نطفه گرفته 

هنوز خیلی زوده عزیزم واسه علایم

التهاب واژن

و اینکه داری به خودت تلقین میکنی بارداری

باعث این علایم شده احتمالا

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
شاید چون یه شب ، پشت سرهم نزدیکی داشتی ، واژنت یه کم ملتهب شده وگرنه واسه علایم بارداری به نظرم ...

سه شب هست حالت سجده نزدیکی اقدام کردیم اصلن هم منی نیومد بیرون همش خودمو سفت میکردم تا بره به رحم برسه

هنوز خیلی زوده عزیزم واسه علایم التهاب واژن و اینکه داری به خودت تلقین میکنی بارداری باعث این ...

خدا کنه این ماه باردار شدم تازه دوماه هست اقدام داریم .بعد راستی هرشبمم با جوش شیرین خودمو می‌شورم بنظرت ضرر داره

سه شب هست حالت سجده نزدیکی اقدام کردیم اصلن هم منی نیومد بیرون همش خودمو سفت میکردم تا بره به ...

خیلی خودتو اذیت نکن

وقتی که وقتش بشه ، خدا بهت بچه میده گلم

بی خیال باش

بعد نزدیکی ، پاهاتو بزن به تاج تخت ، رو به بالا

تا منی بیشتری وارد رحمت بشه

حدود یک ربع به همین حالت باش

خیلی خودتو اذیت نکن وقتی که وقتش بشه ، خدا بهت بچه میده گلم بی خیال باش بعد نزدیکی ، پاهاتو ...

همینجوری میکنم بخدا .چیزای مقوی میخورم آخه من یه کوچولو تنبلی تخمدانم دارم .فقط عجولم دلم زود نی نی میخاد

خدا کنه این ماه باردار شدم تازه دوماه هست اقدام داریم .بعد راستی هرشبمم با جوش شیرین خودمو می‌شورم ب ...

عجله نکن

این عجله دشمن بارداریه

شستشوی واژن قبل نزدیکی تا یه درصدی میتونه کمک کنه که در حین انعقاد نطفه ، جنین پسر بشه

عجله نکن این عجله دشمن بارداریه شستشوی واژن قبل نزدیکی تا یه درصدی میتونه کمک کنه که در حین انع ...

اخه بچه اولم هست خیلی هم خونه تنهام.دیگه دکترهم نمیرم تا خدا یدونه نی نی سالم بده 

همینجوری میکنم بخدا .چیزای مقوی میخورم آخه من یه کوچولو تنبلی تخمدانم دارم .فقط عجولم دلم زود نی نی ...

سیاهدونه درسته و نکوبیده رو با عسلِ اصل قاطی کن ، و هر شب یه ساعت قبل از نزدیکی یه قاشق هم شما و هم همسرت بخورین ...

تنبلی تخمدان ، نتیجه غلبه سردی ، به رحم و تخمدانهاست

و این معجون بینظیره واسش

قرص گیاهی ویتاگنوس هم واسه تنبلی تخمدان و تقویت تخمک گذاری عالیه