hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 عنوان خانما بیاین 73 بازدید | 18 پست میگم سه شب هست اقدام داریم امروز دلم یجوریه.یه حسی دارم واژنم یجوری یا رحمم.همش میرم دستشویی میام سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم 1400/04/12 | 17:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 شاید چون سه شب ، پشت سرهم نزدیکی داشتی ،واژنت یه کم ملتهب شدهوگرنه واسه علایم بارداری به نظرم هنوز خیلی زوده مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 خب میگم خوب یعنی بنظرتون نطفه گرفته سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 شاید چون یه شب ، پشت سرهم نزدیکی داشتی ، واژنت یه کم ملتهب شده وگرنه واسه علایم بارداری به نظرم ... اخه یه حالتی هستم مثل پریودی انکار سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 میگم خوب یعنی بنظرتون نطفه گرفته هنوز خیلی زوده عزیزم واسه علایمالتهاب واژنو اینکه داری به خودت تلقین میکنی بارداریباعث این علایم شده احتمالا مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 شاید چون یه شب ، پشت سرهم نزدیکی داشتی ، واژنت یه کم ملتهب شده وگرنه واسه علایم بارداری به نظرم ... سه شب هست حالت سجده نزدیکی اقدام کردیم اصلن هم منی نیومد بیرون همش خودمو سفت میکردم تا بره به رحم برسه سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 اخه یه حالتی هستم مثل پریودی انکار به نظر خیلی زوده واسه بروز علایم بارداری مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 هنوز خیلی زوده عزیزم واسه علایم التهاب واژن و اینکه داری به خودت تلقین میکنی بارداری باعث این ... خدا کنه این ماه باردار شدم تازه دوماه هست اقدام داریم .بعد راستی هرشبمم با جوش شیرین خودمو میشورم بنظرت ضرر داره سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 سه شب هست حالت سجده نزدیکی اقدام کردیم اصلن هم منی نیومد بیرون همش خودمو سفت میکردم تا بره به ... خیلی خودتو اذیت نکنوقتی که وقتش بشه ، خدا بهت بچه میده گلمبی خیال باشبعد نزدیکی ، پاهاتو بزن به تاج تخت ، رو به بالاتا منی بیشتری وارد رحمت بشهحدود یک ربع به همین حالت باش مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 خیلی خودتو اذیت نکن وقتی که وقتش بشه ، خدا بهت بچه میده گلم بی خیال باش بعد نزدیکی ، پاهاتو ... همینجوری میکنم بخدا .چیزای مقوی میخورم آخه من یه کوچولو تنبلی تخمدانم دارم .فقط عجولم دلم زود نی نی میخاد سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 خدا کنه این ماه باردار شدم تازه دوماه هست اقدام داریم .بعد راستی هرشبمم با جوش شیرین خودمو میشورم ب ... عجله نکناین عجله دشمن بارداریهشستشوی واژن قبل نزدیکی تا یه درصدی میتونه کمک کنه که در حین انعقاد نطفه ، جنین پسر بشه مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 عجله نکن این عجله دشمن بارداریه شستشوی واژن قبل نزدیکی تا یه درصدی میتونه کمک کنه که در حین انع ... اخه بچه اولم هست خیلی هم خونه تنهام.دیگه دکترهم نمیرم تا خدا یدونه نی نی سالم بده سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 همینجوری میکنم بخدا .چیزای مقوی میخورم آخه من یه کوچولو تنبلی تخمدانم دارم .فقط عجولم دلم زود نی نی ... سیاهدونه درسته و نکوبیده رو با عسلِ اصل قاطی کن ، و هر شب یه ساعت قبل از نزدیکی یه قاشق هم شما و هم همسرت بخورین ...تنبلی تخمدان ، نتیجه غلبه سردی ، به رحم و تخمدانهاستو این معجون بینظیره واسشقرص گیاهی ویتاگنوس هم واسه تنبلی تخمدان و تقویت تخمک گذاری عالیه مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟