hanyehjon مدیر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 عنوان خانما بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 18 پست میگم سه شب هست اقدام داریم امروز دلم یجوریه.یه حسی دارم واژنم یجوری یا رحمم.همش میرم دستشویی میام سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم 1400/04/12 | 17:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 اخه بچه اولم هست خیلی هم خونه تنهام.دیگه دکترهم نمیرم تا خدا یدونه نی نی سالم بده به زمانبندی حدا اعتماد کن ...بذار بهترین برنامه ریزی رو واست انجام بده مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 سیاهدونه درسته و نکوبیده رو با عسلِ اصل قاطی کن ، و هر شب یه ساعت قبل از نزدیکی یه قاشق هم شما و هم ... ناشتا میخوریم عسل وسیاهدانه .قرص ویتاگنوس رو چیه جوری بخوریم شما خوردی سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم
کاریزماتیک۱ عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 754 ناشتا میخوریم عسل وسیاهدانه .قرص ویتاگنوس رو چیه جوری بخوریم شما خوردی از داروخونه باید سوال کنیقرص خیلی خوبیهمن الحمدلله لازمم نشده تابحالشما هم ممکنه واست ضروری نباشهاما چون خیلی اشتیاق و عجله واسه نی نی دار شدن داری ، ممکنه بهت کمک کنه ... مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
hanyehjon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 970 از داروخونه باید سوال کنی قرص خیلی خوبیه من الحمدلله لازمم نشده تابحال شما هم ممکنه واست ضر ... مرسی عزیزدلم سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم