2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 73 پست
باهاش رفیق شو باهم برید بیرون ؛ پیاده روی ؛ کافه رستوران بیشترنزدیکش شو

خودش تنها میره امروز ساعت ۹ رف بیرون هرچی گفتم بیا باهم حرف بزنیم گوش نکرد که نکرد

کلا صحبت ما اینه:سلام . من رفتم . خدا حافظ  اتاقشم قفله یه کار درمنزل داره با لبتاپ تایپ میکنه ...

مگه نمیگی بردمش مشاوره؟؟؟

خودت برو پیش روانشناس،شرایط ت رو بگو،ازشون بپرس با این شرایط چجوری رفتار کنم باهاش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودش تنها میره امروز ساعت ۹ رف بیرون هرچی گفتم بیا باهم حرف بزنیم گوش نکرد که نکرد

خب تومادرشی بگو امروز قراره باهم بریم خرید یجوری نزدیک شو بهش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
این سن معمولا دنبال درس و دوستا هستن بچه ها، شما هم گاهی برو توی اتاقش باهاش حرف بزن، باید بدونه که ...

نه دوست داره نه رفیق فقط دختر عموش که باباش فوت کرده باهام رفیقن معمولا پیش همن 

مگه نمیگی بردمش مشاوره؟؟؟ خودت برو پیش روانشناس،شرایط ت رو بگو،ازشون بپرس با این شرایط چجوری رفتار ...

چرا بردم اونم آدرس خواست بلد نبود باهم رفتیم

شما راه کار بدید  پیشنهاد مشاور بهزیست که معلوم نیست از کجا اومده  مشاوری که خودم میرم می ...

تو مسیر که می برید باهاش صحبت کنید ،منم دختر ۱۴ ساله دارم موقعی که میبرمش بیرون با هم حرف میزنیم 

تو مسیر که می برید باهاش صحبت کنید ،منم دختر ۱۴ ساله دارم موقعی که میبرمش بیرون با هم حرف میزنیم&nbs ...

با من نمیاد 

مگه باهم میرید خرید من آخرین باری که با دخترم رفتم بیرون برا عروسی داداشم بود اونم برا اینکه دختر عموش اومده بود

با من نمیاد  مگه باهم میرید خرید من آخرین باری که با دخترم رفتم بیرون برا عروسی داداشم بود اون ...

پس دختر شما خیلی مستقله شاید یک حسن محسوب بشه ، ما تهران هستیم و تا حالا دخترم بدون من بیرون نرفته ، هر کاری یا خریدی داشته باشه بمن میگه که ببرمش ، البته کم کم باید یاد بگیره 

با کی خیانت کرده؟یکار کن دیگه مرتیکه رو نبینه

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز