2777
2789
عنوان

تکون های جنین

88 بازدید | 16 پست

خانما من بارداری اولمه بیست چهارهفتمه از دیروز تاحالا همش حس میکنم نی نیم تکون نخورده چیزای شیرین خوردم ولی بازم اصلا تکون نمیخوره لکه بینی اینام ندارم ولی نگرانم میتونه طبیعی باشه؟

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

ای خدا 

من ۲۸ هفتم گاهی تا دو روزم تکوناش کمه 

هفته تو که بودم تا ۳ روز گاهی حرکت نداش

ولشکن نترس انقد

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خدا  من ۲۸ هفتم گاهی تا دو روزم تکوناش کمه  هفته تو که بودم تا ۳ روز گاهی حرکت نداش ...

ینی نمیخاد برم نوارقلب خیلی میترسم

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
ینی منم برم واسه نوارقلب ؟

چیزای مربوط به جنینو سرسری نگیر اصلا برو بهداشت یا دکتر چک کنن . اینکه یکی میگه منم حس نمیکردم عادیه  نگران نباش رو گوش نکن پاشو برو صدای قلبشو گوش کن 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ینی نمیخاد برم نوارقلب خیلی میترسم

ن بابا عادیه همه همینن 

نگران نباش

اک شرایطشو داری و صبرت نمیشه فرو خیالت راحت شخ😍

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
ای خدا  من ۲۸ هفتم گاهی تا دو روزم تکوناش کمه  هفته تو که بودم تا ۳ روز گاهی حرکت نداش ...

نه عزیزم نگو ولش کن اینجا باردار زیاده شاید خدایی نکرده واقعا یه مشکلی باشه خدایی نکرده 

من دیدم و میترسم

خداجونم شکرت😍
چیزای مربوط به جنینو سرسری نگیر اصلا برو بهداشت یا دکتر چک کنن . اینکه یکی میگه منم حس نمیکردم عادیه ...

افرین دقیقا همینطوره اصلا خانوما اشتباه میکنن اینجوری راهنمایی میکنن واقعا تکونای جنین و کلا همه چی تو بارداری مهمه نباید بیخیال بود 

خداجونم شکرت😍
افرین دقیقا همینطوره اصلا خانوما اشتباه میکنن اینجوری راهنمایی میکنن واقعا تکونای جنین و کلا همه چی ...

اره خیلی . چندهفته پیش یکی تاپیک زده بود درد دارم و فلان اینا برای زایمانه یه سری گفتن نه بابا اینطوری نیست الان زوده یه سری گفتن اره منم گفتم پاشو برو بیمارستان چکت کنه الکی تو خونه نمون . همون شب رفت بیمارستان چندساعت بعدش زایمان کرد . 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره خیلی . چندهفته پیش یکی تاپیک زده بود درد دارم و فلان اینا برای زایمانه یه سری گفتن نه بابا اینطو ...

من خودم تو 32هفته حالم بد شد حالت تهوع و اینا ... اکر میومدم اینجا همه میگفتن چیزی نیس بشین سرجات خوب میشی ولی من رفتم بیمارستان گفت داری زایمان میکنی 🤦 دوروز بستری بودم 

خداجونم شکرت😍