خانما من بارداری اولمه بیست چهارهفتمه از دیروز تاحالا همش حس میکنم نی نیم تکون نخورده چیزای شیرین خوردم ولی بازم اصلا تکون نمیخوره لکه بینی اینام ندارم ولی نگرانم میتونه طبیعی باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزای مربوط به جنینو سرسری نگیر اصلا برو بهداشت یا دکتر چک کنن . اینکه یکی میگه منم حس نمیکردم عادیه نگران نباش رو گوش نکن پاشو برو صدای قلبشو گوش کن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
افرین دقیقا همینطوره اصلا خانوما اشتباه میکنن اینجوری راهنمایی میکنن واقعا تکونای جنین و کلا همه چی ...
اره خیلی . چندهفته پیش یکی تاپیک زده بود درد دارم و فلان اینا برای زایمانه یه سری گفتن نه بابا اینطوری نیست الان زوده یه سری گفتن اره منم گفتم پاشو برو بیمارستان چکت کنه الکی تو خونه نمون . همون شب رفت بیمارستان چندساعت بعدش زایمان کرد .
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
اره خیلی . چندهفته پیش یکی تاپیک زده بود درد دارم و فلان اینا برای زایمانه یه سری گفتن نه بابا اینطو ...
من خودم تو 32هفته حالم بد شد حالت تهوع و اینا ... اکر میومدم اینجا همه میگفتن چیزی نیس بشین سرجات خوب میشی ولی من رفتم بیمارستان گفت داری زایمان میکنی 🤦 دوروز بستری بودم