2777
2789

بعد طلاقم دوسالی خوردی باهاش زندگی کردم بعد دیدم چقدر شرایط زندگیم سخته خونه جدا کردم رفتم ی شهر دیگ دو ساعت فاصله س 

هر بار میام میگه چرا دست خالی میای میوه بگیر سبزی بگیر

اخه نمیفهمم چرا اصرار داره 

من الان ۵ ماهه رفتم ولی اوضاع کار خیلی خیطه توقع ندارم پولم بده ولی بدونه شرایط منم سخته نیومده کلی لیست خرید جلومه

ولی خب توقع دارم درک کنه من تو راه سختمه از ی شهر دیگ میوه و سبزیجات بخرم بیارم وقتی ماشین ندارم و مجبورم تا مقصد ۳ بار وسیله هامو جابجا کنم ب اضافه ی قفس پرنده ک تو دستمه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

خب کمتر برو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر دارید؟

نه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
خب کمتر برو

انقدر زنگ میرنه گریه میکنه ک بیا

بعد دوماه اومدم

انقدر زنگ میرنه گریه میکنه ک بیا بعد دوماه اومدم

خب پس بشین منطقی باهاش صحبت کن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خب پس بشین منطقی باهاش صحبت کن

میگه جای این حیوون میوه بخر بیار

میگم خب وزن قفسو با چند کیلو میوه مقایسه میکنی

خب بهش بگو دستت خالیه شاید فکر می‌کنه درآمدت بالاست، ولی خب حقیقتا پرتوقع هم هست

خب طبیعتا میدونه بیکارم و کلیم پول کلاس دارم میدم