2777
2789
عنوان

فال

232 بازدید | 30 پست

شما این فال هایی ک توو اینستا و اینا میگیرن رو قبول دارین؟ بنظرتون درستن یا همش چرته؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️

بله

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرتن همشون بخدا

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

اگه فالگیر با فرد موکل دار در ارتباط باشه درسته ولاغیر ضمنا گناهه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من فال رو که بله یه جورایی ، ولی فالگیرای داخل اینستا و غیره رو قبول ندارم ، چند سال پیش دوستم رفته بود پیش فالگیر برا من هم جواباش رو فرستاده بود و گفت که خیلی راضی بوده، من هم رفتم چهل هزار تومان اون موقع دادم به اون زن تا فال زندگی برام بگیره ، تا به حال چنین حماقتی به این بزرگی نکرده بودم ، همونجا که داشت یعنی فال می‌گرفت یهو بعد از چند دقیقه دیدم که دقیقا همون پیامایی که برا دوستم فرستاده بود رو دقیقا عین همون رو واسه من فرستاده ، بعد من به جای اینکه ازش شکایت کنم براش نوشتم که تو دقیقا مثل دوستم بهم گفتی، بهم گفتش که وای من منشی داشتم الان ارمنستانم اون رو اخراج کردم برات پس فردا فال میگیرم شما بگو که کدوم پیاما بوده ، منم گول خوردم پیاما رو فرستادم براش. بعدش هم دو روز بعد یه فایل الکی گرفت ، تا به الان چیزایی که گفت اتفاق نیفتاد ، خیلی ساده بودم چهار سالم بود

چرتن همشون بخدا

اوهوم منم دقیقا میگم جرتن ولی ذهنمو درگیر کردن

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
چطور میگین؟ 

دیدم نتیجشا

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
من فال رو که بله یه جورایی ، ولی فالگیرای داخل اینستا و غیره رو قبول ندارم ، چند سال پیش دوستم رفته ...

اصلا به ذهنم نرسید که آخه منشی چیه ارمنستان چیه خودش نشسته بود با اکانتش به همه پیام میداد ، چطور به فاصله نیم ساعت اکانتش رو گرفت منشی رو اخراج کرد و... ، خیلی ساده بودم خیلی زیاد . یه بارم به یکی سی تومن دادم اونم چیزایی. گفت که تا الان اتفاق نیوفتاده

من فال رو که بله یه جورایی ، ولی فالگیرای داخل اینستا و غیره رو قبول ندارم ، چند سال پیش دوستم رفته ...

آره اکثرا کلاه بردارن.. من از این تک نیتا گرفتم یه سری چرت و پرت گفت

اصلا به ذهنم نرسید که آخه منشی چیه ارمنستان چیه خودش نشسته بود با اکانتش به همه پیام میداد ، چطور به ...

همینجوری از خودشون یه جی درمیارن میگن 😐