2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست
تازه این به نام بود فال سمیرا بود اسمش اون موقع همه رفته بودن پیشش 

این یه پیج داشت ب نام فال من و تو یه همچین چیزی.. الان هرچی میگردم پیجش نیست انگار.. کلی از نتایج و رضایت مشتریان استوری گذاشته بود ولی خب همه این چیزا رو خودشون میتونن بسازن 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این یه پیج داشت ب نام فال من و تو یه همچین چیزی.. الان هرچی میگردم پیجش نیست انگار.. کلی از نتایج و ...

اره برنامش هست ، نباشه هم میتونه با یه اکانت دیگش هی اسم عوض کنه بیاد تو این یکی پی ویش و بگه وای چقدر خوبی ممنونم ، بعدش هم اسم اون اکانتش رو عوض کنه باز بره تو پی وی .... دوره زمونه بدی شدی مردم راحت نون حروم قورت مبدن

عزیزم فال فقط استخاره با قران من یه برنامه داشتم همه چیش درست بود من چون بابام خودش استخاره میگیره اول اومدم با برنامه استخاره گرفتم یه صفحه از قران درومد ک خوب بود بعد همون صفحه رو تو قران باز کردم نشون بابام دادم گفت خوبه فهمیدم درسته دیگه 

حالا اگه میخوایش تا پیداش کنم اسمشو بهت بگم

اره برنامش هست ، نباشه هم میتونه با یه اکانت دیگش هی اسم عوض کنه بیاد تو این یکی پی ویش و بگه وای چق ...

دقیقا موافقم

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
عزیزم فال فقط استخاره با قران من یه برنامه داشتم همه چیش درست بود من چون بابام خودش استخاره میگیره ا ...

آره عزیزم ممنون میشم