سلام قدیمیا میگن زن باردار نباید بترسه احتمال داره سقط بشه حالا من الان تو اقدامم .من خیلی میترسم با هر صدای ناگهانی یهو دلم می ریزه میترسم اگه یه زمانی باردار بشم میخام چکار کنم با این وضع ؟؟؟
یکی از دوستام می گفت خواهرم موش دیده ترسیده ناگهانی سقط کرده خیلیا میگن اینو نظر شما چیه
یه اقایی رو مبشناختم راننده ماشین سنگین بود بنده خدا بدون قصد بوق زده بود یه خانم بارداری که ۶ ماهش بود ترسیده بود و خونریزی کرده بود میگفت تو یه عوارضی نگم داشتن و گفتن اینوارو کردی دیه داده بود
بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا از الان هی فکر نکن،سرت میادها،من نمیدونم درسته یا نه ولی توبارداریم خواهرم که معلوله داشت با پشت سر میخورد زمین من خیلی ترسیدم،همون شب یکم لکه بینی پیدا کردم بعد خوب شدم نمیدونم ربط داشت به خواهرم یا نه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
آخه من هر صدای کوچکی هم میشه دلم یهو می ریزه نمیدونم چرا اینطوری شدم
شاید اعصابت ضعیف شده،کلا حساس نباش رو اینکه مبادا طوری بشه و...اینجوری بدتره
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم اینجوریم،چندروز پیش رفتم تو بالکن دیدم خونه روبرویی اتیش گرفته انقدر ترسیدم وگریه کردم ولی خداروشکر چیزیم نشد،اینطوریام نیس،ذهنتو دزگیر نکن
من یه سوسک سیاه بزرگ دیدم چنان شوک شدم جیغ زدم دویدم که پرت شدم رو زمین بچه خداروشکر چی ...
خداروشکر
هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.