2777
2789

مثلا من حس ششم به زودی عزیزم صبور باش حتما میشه😂😂🤣🤣🤣

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا شده از حس ششمی ها چیزی پرسیده باشید درست گفته باشن؟؟؟؟؟😔😔😔😔

من اره 

دو ماه قبل ۱۵ روز عقب انداختم میپرسیدم باردارم یا ن میگفتن ن و درست در اومد ولی یادم نیست کدومشون بودن

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

نه همشون هرچی اینجا خوندم به زودی آره میشه صبر کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من اره  دو ماه قبل ۱۵ روز عقب انداختم میپرسیدم باردارم یا ن میگفتن ن و درست در اومد ولی یادم ن ...

شانسی گفته استغفرالله مگه خدا

من اره  دو ماه قبل ۱۵ روز عقب انداختم میپرسیدم باردارم یا ن میگفتن ن و درست در اومد ولی یادم ن ...

اه چقدر عجیب. واقعا چطور اینکارو میکنن واقعا برام سواله در یک دقیقه برا کلی آدمو میگن که چه طور میشه براشون 😩😩😩😩😩😩😩😩

یه خانم بود فکر کنم صبح تاپیک زدکاربریش ترکید گلاره اسمش بود خیلی درست میگفت همه چی رو خودمم تعجب کردم

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
یه خانم بود فکر کنم صبح تاپیک زدکاربریش ترکید گلاره اسمش بود خیلی درست میگفت همه چی رو خودمم تعجب کر ...

اره منم ازش پرسیدم اتفاقا من از هر کی میپرسم کی باردار میشم میگن سه ماه یا دوماه دقیقا همشون همینو میگن بیش از بیست نفر پرسیدما

😂گناه دالم🥺🥺 امروز ی جوریم اصلا همش میگم نکنه هیچ وقت مامان نشم

میشی مگخ زمان قدیمه برو نی نی پلاس نصب کن من آپاندیس عمل کردم چسبندگی پیدا کردم دو سال رفتم دکتر عکس رنگی کسی تشخیص نداد آی وی اف نگرفت همون ماه که بیخیال بودم شد موقع زایمانم دکتر گعت محاله با این حد چسبندگی کسی باردار بشه و بتونه بچرو نگهداره اگخ بشه زنه کلی درد داره ولی من درد نداشتم همیشه جفتم پایین بود از اینجور اتفاقا برام افتاد همین

یه خانم بود فکر کنم صبح تاپیک زدکاربریش ترکید گلاره اسمش بود خیلی درست میگفت همه چی رو خودمم تعجب کر ...

اره منم درخواست دوستی دادم کاربریش ترکید چرااااا

اه منم دقیقا دیدمش تا سوال کردم دیگه جواب نداد. ولی جوابایی که میداد خیلی عالی بود دختر چطور اینارو در عین واحد میگفت اونم هم زمان برای چند نفر......

حیف شد واقعا چرا یهو کاربریشون نابود شد؟؟؟؟؟؟ 

میشی مگخ زمان قدیمه برو نی نی پلاس نصب کن من آپاندیس عمل کردم چسبندگی پیدا کردم دو سال رفتم دکتر عکس ...

من ۱ سال و چند ماهه اقدامم اخه الان تحت درمانم ولی همش میترسم نشه