مثلا من حس ششم به زودی عزیزم صبور باش حتما میشه😂😂🤣🤣🤣
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تا حالا شده از حس ششمی ها چیزی پرسیده باشید درست گفته باشن؟؟؟؟؟😔😔😔😔
نه همشون هرچی اینجا خوندم به زودی آره میشه صبر کن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من اره دو ماه قبل ۱۵ روز عقب انداختم میپرسیدم باردارم یا ن میگفتن ن و درست در اومد ولی یادم ن ...
شانسی گفته استغفرالله مگه خدا
تا حالا شده از حس ششمی ها چیزی پرسیده باشید درست گفته باشن؟؟؟؟؟😔😔😔😔
یه خانم بود فکر کنم صبح تاپیک زدکاربریش ترکید گلاره اسمش بود خیلی درست میگفت همه چی رو خودمم تعجب کردم
تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
😂گناه دالم🥺🥺 امروز ی جوریم اصلا همش میگم نکنه هیچ وقت مامان نشم
میشی مگخ زمان قدیمه برو نی نی پلاس نصب کن من آپاندیس عمل کردم چسبندگی پیدا کردم دو سال رفتم دکتر عکس رنگی کسی تشخیص نداد آی وی اف نگرفت همون ماه که بیخیال بودم شد موقع زایمانم دکتر گعت محاله با این حد چسبندگی کسی باردار بشه و بتونه بچرو نگهداره اگخ بشه زنه کلی درد داره ولی من درد نداشتم همیشه جفتم پایین بود از اینجور اتفاقا برام افتاد همین
یه خانم بود فکر کنم صبح تاپیک زدکاربریش ترکید گلاره اسمش بود خیلی درست میگفت همه چی رو خودمم تعجب کر ...
اره منم درخواست دوستی دادم کاربریش ترکید چرااااا