2789
عنوان

بیاین همدردی ‌(:🖖🏻💔

293 بازدید | 18 پست

من توی خانواده پسرم داییم رو دوس دارم و آیندم رو با اون میبینم. 

بعد امروز خونه خالم بودیم هی ب مامانم میگف منو بده به پسر عمم ک ازش متنفر هسم ینی دلم میخاد بمیرمممم.    یعنی ارزش من اقدر کمه که فقد اون رو در حدم میبینن 😏😏😏 خیلی ناراحت میشم این چرت پرت هاشون می‌شنوم 

من فقد ب امید رسیدن ب اون دارم تحمل میکنم 😓اما انگا اون تو خانواده نیس همش اسم پسر عمم میارن 

از لحاظ مالی پسر داییم ک میخامش از ما خیلی بالا ترن اما پسر عمم در حد خدمون هس همش فک میکنم بخاطر شرایط بابام همش فکر می‌کنن منم باید با کسی برم ک شرایطش در حد خدمون یا پایین تره🖖🏻💔

با اجازه اسی میشه یه سری به تاپیک من هم بزنید دانشجوئم به کار نیاز دارم🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6776606/دوستانی-که-آنلاین-خرید-میکنن-میشه-کمکم-کنید?postId=197222728

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهم نباشه برات

وقتی باز گفتن بگو فعلا آینده رو کی دیده یا یه همچین چیزی

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

دایی من از بچکیییی‌همش ب من میگفت عروسم من ب خودم نمیزاشتم بعدا ک هردومون ازدواج کردیم فهمیدم زن داییم‌ب خاطر موقعبت مالی خانوادم دوس نداش من عروسش شم خدادو شکررررر ک خوسبختم و همسر و خانوادشم خییییلیییی از اونا سرترن،ان شا ا...ک بهترین قسمتت بشه گلم

دایی من از بچکیییی‌همش ب من میگفت عروسم من ب خودم نمیزاشتم بعدا ک هردومون ازدواج کردیم فهمیدم زن دای ...

مگ داییت وعضش خوب بوده ک زنش نزاشته؟ 

واقعا خیلی حس بدی میگیرم اینارو میشنوم

برام دعا کن💔

مگ داییت وعضش خوب بوده ک زنش نزاشته؟  واقعا خیلی حس بدی میگیرم اینارو میشنوم برام دعا کن💔

برا من ک مهم نیس هیچ وقتم ب پسر دایی بچه ننم جز ب چشم یه بچه ننه چیزی ندیدم،اره اون سرهنگ بود بابا من کارگر،ببین اگه واقعاااا فک میکنی نظر مالی بعدا تحقیر میشی و خانوادش اونجور ک باید قبولت ندارن ب هیچ وج سمتش نرو ان شاا...ک خوشبخت بشی