2777
2789
عنوان

بیاین همدردی ‌(:🖖🏻💔

293 بازدید | 18 پست

من توی خانواده پسرم داییم رو دوس دارم و آیندم رو با اون میبینم. 

بعد امروز خونه خالم بودیم هی ب مامانم میگف منو بده به پسر عمم ک ازش متنفر هسم ینی دلم میخاد بمیرمممم.    یعنی ارزش من اقدر کمه که فقد اون رو در حدم میبینن 😏😏😏 خیلی ناراحت میشم این چرت پرت هاشون می‌شنوم 

من فقد ب امید رسیدن ب اون دارم تحمل میکنم 😓اما انگا اون تو خانواده نیس همش اسم پسر عمم میارن 

از لحاظ مالی پسر داییم ک میخامش از ما خیلی بالا ترن اما پسر عمم در حد خدمون هس همش فک میکنم بخاطر شرایط بابام همش فکر می‌کنن منم باید با کسی برم ک شرایطش در حد خدمون یا پایین تره🖖🏻💔

با اجازه اسی میشه یه سری به تاپیک من هم بزنید دانشجوئم به کار نیاز دارم🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6776606/دوستانی-که-آنلاین-خرید-میکنن-میشه-کمکم-کنید?postId=197222728

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نباشه برات

وقتی باز گفتن بگو فعلا آینده رو کی دیده یا یه همچین چیزی

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

دایی من از بچکیییی‌همش ب من میگفت عروسم من ب خودم نمیزاشتم بعدا ک هردومون ازدواج کردیم فهمیدم زن داییم‌ب خاطر موقعبت مالی خانوادم دوس نداش من عروسش شم خدادو شکررررر ک خوسبختم و همسر و خانوادشم خییییلیییی از اونا سرترن،ان شا ا...ک بهترین قسمتت بشه گلم

دایی من از بچکیییی‌همش ب من میگفت عروسم من ب خودم نمیزاشتم بعدا ک هردومون ازدواج کردیم فهمیدم زن دای ...

مگ داییت وعضش خوب بوده ک زنش نزاشته؟ 

واقعا خیلی حس بدی میگیرم اینارو میشنوم

برام دعا کن💔

مگ داییت وعضش خوب بوده ک زنش نزاشته؟  واقعا خیلی حس بدی میگیرم اینارو میشنوم برام دعا کن💔

برا من ک مهم نیس هیچ وقتم ب پسر دایی بچه ننم جز ب چشم یه بچه ننه چیزی ندیدم،اره اون سرهنگ بود بابا من کارگر،ببین اگه واقعاااا فک میکنی نظر مالی بعدا تحقیر میشی و خانوادش اونجور ک باید قبولت ندارن ب هیچ وج سمتش نرو ان شاا...ک خوشبخت بشی