2777
2789

سلام نی نی دوستهای عزیزم

من دانشجوئم یه مدت میخوام کار کنم ترجیحا یه پیج فروش اینترنتی

میخواستم نظرتون و بپرسم

شما چیا رو بیشتر آنلاین خرید میکنید

دوستانی که تجربه آنلاین شاپ داشتن هم لطفا کمکم کنن چقدر درآمد داره چند ساعت وقت باید گذاشت 

ممنون میشم اگه کمکم کنید

قربون همتون عزیزای دل

تعداد رای : 69
نظرسنجی
لوازم آرایشی
22
31%
لباس زیر
5
7%
مانتو
16
23%
لباس خونگی (تاپ شلوارک و شومیز و پیراهن و...)
26
37%
یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

من به شخصه اصلا اعتماد نمیکنم لوازم ارایشی بخرم این مدلی مگر از دیجی کالا

ولی لباس خواب های فانتزی و کاستوم ها عالین چون نه سایزبندی درست خسابی لازم دارن،هم اینکه اکه قیکت خوب بدی زود میبرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه اصلا اعتماد نمیکنم لوازم ارایشی بخرم این مدلی مگر از دیجی کالا ولی لباس خواب های فانتزی ...

ممنون از نظرت عزیزم 😍

خودم هم بیشتر نظرم رو لباس زیره

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
اوایل خیلی وقت میبره بعدم چیزی نیست بگی 2،3ماه کار کنم بزارم کنار تازه 2،3ماه کم کم راه میوفته فروشت

اگه راه بیوفتم نگه میدارم پیج و 

ولی واقعیتش یکم میترسم بنظر شما کدوم بهتره

لوازم تحریر فانتزی هم تو ذهنم هست

اون چطوره😅

من بیشتر لباس نوزادو  پوستی و خونگی گرفتم.. لباس بچه ها چون سانتش دقیقه بیشتر میخرم و از خریدشون  بیشتر راضی بودم.. 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
من بیشتر لباس نوزادو  پوستی و خونگی گرفتم.. لباس بچه ها چون سانتش دقیقه بیشتر میخرم و از خریدشو ...

ممنون عزیزم🥰

لباس کودک 

ممنون عزیزم🥰

اگه راه بیوفتم نگه میدارم پیج و  ولی واقعیتش یکم میترسم بنظر شما کدوم بهتره لوازم تحریر ...

میشه بگی کدوم شهری و اینکه چطوری میخوای اینا رو عمده بخری؟ اینترنتی یا بری مرکز خرید؟

کاربری دست دو نفره. 

9 ماه زمان میبره  همکاری در فروش خواستی پیج پیلیسه

مرسی عزیزم😍

پیج خودتونه 

تجربه دارین

هر کا فالورت بده بالا حدودا چقدر تاثیر داره تو فروشت

میشه بگی کدوم شهری و اینکه چطوری میخوای اینا رو عمده بخری؟ اینترنتی یا بری مرکز خرید؟

من تهران و مشهد در رفت آمدم احتمالا بازار تهران😅

یه  پیشنهاد  بدم   من  اینستا خیلی وقت  میگذاشتم  

خیلیا  

جنسم خوب بود  اما چند تا  مشکل بود  

با اینکه  اینستا  فراگیر  شده  اما  هنوز  مردم  ۱۰۰ در صد  اعتماد  ندارن 

سختی  های  خودشم  داشت 

فامیل  فضول  هم  که  نمیدونم  از  کجا  میفهمیدن  و  حرف  مفت  میزدن هم  بودن  

الان  دیجی  جنس  میفروشم    ، وارد  شدن  بهش  خیلی  سخت بود  و همینطور  یاد گرفتن  چم   و خمش  

اما  الان  درسرم  یک  سوم  اینستا هست  و  فروشم  بیشتر  و بهتره  

الان  روزانه  فروش  دارم  .

تو  نت  یه  سرچ  بکن  .