2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

3496 بازدید | 29 پست

سالها پیش حدود ده دوازده سال پیش من یه آدم زشت بودم 

تو اون زمان همه عاشق خواهرم میشدن و میگفتن چقدر خواهرت خوشگله ولی من زیبایی خاصی نداشتم شایدم زشت بودم یادم نیست اون موقع ها دوازده سیزده سالم بود بشدت سرخورده شدم اعتمادبنفسم از بین رفت آرایش میکردم پوستم خراب شد از خواهرم متنفر شدم چون هرجا اون بود من دیده نمیشدم😔

همه جا میشنیدم میگفتن فلانی خوشگلتره یا خواستگار براش پیدا میشد تقریبا همسن بودیم

یا پسرای فامیل عاشقش میشدن

خلاصه کسیکه دوست داشتم اومد خواستگاریه خواهرم مادرش میگفت  فلانی عاشق خواهرمه

و من باز سوختم باز خراب بودم خرابتر شدم ولی پسره جواب رد شنیدو بالاخره خواهرم با یکی دیگه از عاشقای دل خستش ازدواج کرد و بچه دار شد و مهاجرت کرد از ایران

و اونیکه من عاشقش بودم ازدواج کرد بچه دار شد و بعدش طلاق گرفت و بعد از طلاقش مادرش اومد سراغ من خواستگاری 

من روز به روز خوشگلترو خوش تیپ تر شدم 

و با همه ی خریتم شدم زن یه آدم مطلقه که دوسم نداشت و من عاشقانه میپرستیدمش

اون منو پس میزد و من باز میرفتم سراغش 

خلاصه کتک خوردم فحش شنیدم مادر افریطش عذابم داد تحمل کردم

حالا بعد چندین سال خواهرم میافرتی اومده ایران و شوهرم بازم بیشتر دنبال اونه تامن

و بازم از اون و کاراش تعریف میکنه و بازم خودشو گم کرده 

من امروز یه آدم زیبا و خوش اندامم یه کدبانو با یه بچه

ولی دلم شکسته که شوهرم همسرم کسیکه زندگیمو به پاش ریختم کسیکه همیشه تو هر شرایطی همراهش بودم اینجوری به قلبم آتیش زد کلی گریه کردم از شوهرم متنفرشدم 

چون واقعا برای من نیست

میخام محکم باشم شما بگید چجوری 

میخام به خودم برسم انقد که دیگه شوهرمو فراموش کنم

دنبالش نباشم بره به درک

شما هم نظراتونو بگید استفاده کنم چجوری بچزونمش

همونطوری که منو میسوزونه به بچم میگه خاله رو میخای دلت برا اون تنگ شده میخاستم بگم تو بیشتر میخایش بچم مامان میخاد

ولی هیچی نگفتم 

انگار دلم هزار تیکه شده کمکم کنید😔

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

لعنت ب شوهرت اه اعصابم خورد شد

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم بعد تقریبا سی سال وقتشه نذاری آدما روت اثر بذارن 

نذار اونا سطح تورو تعیین کنن که فکر کنی زشتی (مطمئنم نیسی) 

نذار شوهرت تعیین کنه که کی بهتره 

همه آدم های سمی زندگیت رو حذف کن 

کار و تحصیلت رو خفن تر همیشه ادامه بده و مطمئن باش تو این راه با آدم های خیلی خوبی رو به رو میشی

بنظرم بعد تقریبا سی سال وقتشه نذاری آدما روت اثر بذارن  نذار اونا سطح تورو تعیین کنن که فکر کن ...

من الان 25سالمه اعتماد به نفسمو از بین بردن

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

واقعا شوهر چشم ناپاک و عوضی ای داری.    نمیشه هم گفت جدا شو چون هیچی قطعی نیست 

ولی اینو‌مطمعن باش خواهرت محل سگم به  این نمیزاره.   واینم مطمئن باش خواهرتم نباشه این  نامرد چشم دنبال کسی دیگه هست.   بهر حال  برای ارامشت باید از این شخص دور باشی.   

خواهرت چطور تونست بره خارج ؟ 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .