hhhhhmahdiyeh مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 عنوان احضار | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 66 پست میخام احضارروح کنم کسی بلده؟///////////علاقه شدیدی به دنیای ماورایی دارم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم 1400/04/11 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara22gn عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12509 گناهکار نیستم عزیزم تا حالا ازارم به مورچه هم نرسیده شما ااین جور چیزا اطلاعی نداری اونا اگه عاشق کس ... خوب یعنی همزاد داریشما اونا رو میبینی یا میتونی باهاشون حرف بزنی یا محلشون نمیدی؟
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 خوب یعنی همزاد داری شما اونا رو میبینی یا میتونی باهاشون حرف بزنی یا محلشون نمیدی؟ نمیبینم ولی حسشون میکنم
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 گناهکار نیستم عزیزم تا حالا ازارم به مورچه هم نرسیده شما ااین جور چیزا اطلاعی نداری اونا اگه عاشق کس ... همه ای ماهمزادداریم؟؟؟؟؟؟/ من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 همزاد و همه دارن ولی موکل نه موکل چجوری پیدامیشه من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 موکل چجوری پیدامیشه خودشون میان سراغ ادم ما تو فامیلمون 3نفرمون موکل داریمزن ها موکلشون مذکره و مردا موکلشون مونثه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 ممنونت میشم حتما تگت کردم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖