2777
2789

میگه این چند ماه ک ازدواج کردین نمیاین پیشم خونه شماهم من نمیتونم بیام پسرمم همش سرکاره بعدشم میاد خونه اینجا سر نمیزنین من دلتنگتونم توروخدا من مادرم و کلی چیزای دیگ...درصورتی ک من دعوت کردم ایشون رد کردن منم دیگ نرفتم خونشون منم گفتم در خونه ب روی شما بازه 

اما خب چون من دعوت کردم رد کرد منم نرفتم بهم برخورد چیکار کنم الان

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مال منم پاشو نمیداره خونه ما،مارو نجس میدونه اما هرهفته باید بریم دستبوس

ولی کلا همیشه عروسا هزاربار میرن اونا یبار میان،ندیدم اول ازدواج هیچکس اصلا نره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من پارسال به اون نکبت مادرشوهرم زنگ زدم گفت حالا بعدا زنگ میزنم و نزد اما میریم خونشون اما محل نمیدم بهش زیاد ازدماغ فیل افتادن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

ما اگ هفته ای یکبار نریم ، انقد شوهرمو پر میکنه و میندازه ب جونم 

زنگ میزنه ب بابام و گله میکنه 

و حتی ب مادرم زنگ زده ک مامانم چون اعصاب درستی نداره ، اصلا جوابشو نمیده 

ب خودمم پیام میده و تومار های طولانی مینویسه 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎