وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 عنوان دردکاذب فشار توکمر یاشکم افتاده 40 بازدید | 4 پست یاهیچ علاعمی ندارم چرااااا☹چراتوخونوادمون همه ۳۸ هفته زایمان کردن من هنوزهیچی.نکنه مجبورشن القازایمان کنن.دهانه رحمم یه سانت فقط بازبودهفته پیش. SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️ 1400/04/11 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abandolht عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1188 به وقتش دردت میگیره...منم تا چهار روز قبل از تاریخ زایمانم دهانه رحمم بسته کامل بود ...دقیقا یک روز قبل از موعدم دردم گرفت...استرس نداشته باش
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 به وقتش دردت میگیره... منم تا چهار روز قبل از تاریخ زایمانم دهانه رحمم بسته کامل بود ...دقیقا یک رو ... اهان ممنون.اخه میگن شکم بایدپایین بیفته یاتوماه اخریسری دردمیگیردت که کاذبن وزایمان نیست اونم سراغم نیومده چه برسه زایمان. SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
abandolht عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1188 اهان ممنون.اخه میگن شکم بایدپایین بیفته یاتوماه اخریسری دردمیگیردت که کاذبن وزایمان نیست اونم سراغم ... منم همینطوری بودم به هیچ عنوان درد نداشتم...برا من فکرکنم معاینه تاثیر داشت..امشب معاینه شدم فردا شب دردم گرفت
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 منم همینطوری بودم به هیچ عنوان درد نداشتم...برا من فکرکنم معاینه تاثیر داشت..امشب معاینه شدم فردا شب ... خب سه چهارروزپیش منم معاینه شدم☹ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️