2777
2789
به نظرم همیشه در حق بچه های تجربی ظلم میشه . همیشه قبولیاشون سخت تره و رقابتشون بیشتره  امسال ه ...

😐😐😐 مخالفم کاملا!

اول اینکه رشته های تجربی تاپ داره و نیاز ب علم بالا داره و قرار نیست اونقدر منصفانه بدن ک نصف بیشتر بتونن قبول شن.. باید طوری طراحی کنن ک دانش آموزای تاپ معلوم بشه://///

دوم اینکه رشته تجربی میزان درآمد زایش و اینکه بهتر میتونی بری سرکار عالیه👋

ولی رشته های دیگه خیر! انسانی فقط معلمی یا نهایتا ی وکیل ک بتونه خودش ی دفتر راه بندازه. و ریاضی هم ک نگم بازارش رو.

با این حال رشته ریاضی هم بشدت کنکورش سخته و رشته انسانی هم تخصیصیاش در حد فیزیک و شیمی تجربی هس گلم💚👋

راستی یه سر به منطق و فلسفه و هندسه کنکور هم بزنید.

تا با دید بهتر قضاوت کنید

خدا با منه🌹
اینم حرفیه  ولی اصلا منصفانه نیست. ببین همه تجربی ها تحت فشار چی به سرشون اومده  البته این ...

اره دقیقا 

اولا که باید سهمیه ها همشون حذف بشن 

وظیفه ی دولت اینه که شرایط یکسان برا تحصیل ایجاد کنه نه اینکه بیاد سهمیه ی مناطق بده 

یا وظیفشه بچه های جانباز یا شهیدو ساپور کنه نه اینکه تو همچین ماراتونی بهشون امتیاز چرت بده 

ثانیا یا باید کنکور تشریحی بشه یا باید تدریسا تستی بشن 

یه عمر به دانش اموز تشریحی یاد میدن بعد انتظار دارن با همون روش اون همه سوالو تو ۴ ساعت جواب بده 

مثل این میمونه که به شما یاد بدن با دست راستت نقاشی بکشی ولی سر جلسه بگن الان باید با دست چپت بکشی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=197276987]به رشتت علاقه نداری؟[/QUOT

من دکتر دامپزشکم.رشته ام رو هم دوست دارم.کارمندم.ولی بازار کار دامپزشکی جالب نیست.

سعیمو.میکنم دارو یا دندون قبول سم سال دیگه.

نشد رشته دیگه نمیرم. همین رشته خودم کار میکنم. تا خدا جی بخواد

😐😐😐 مخالفم کاملا! اول اینکه رشته های تجربی تاپ داره و نیاز ب علم بالا داره و قرار نیست اونقدر من ...

عزیز این دروسی که شما تو دبیرستان میخونید عملا هیچ کاربردی تو دانشگاه تو هیچ کدوم از رشته ها ندارن مخصوصا پزشکی 

پس باید در حد تدریسشون سوال بدن 

نه اینکه از هوا فضا بیارن

😐😐😐 مخالفم کاملا! اول اینکه رشته های تجربی تاپ داره و نیاز ب علم بالا داره و قرار نیست اونقدر من ...

همونطور کع رشته تجربی رتبه عالی و دانشگاه عالی میخواد برای آینده خوب ریاضی هم همونطوره عزیزم ...

هر رشته ای سختی خودشو داره تجربی به شدت زیاد چون متقاضیاش زیاده و بخاطر همین همیشه کنکور سختی داریم ما ....

در کل به نظرم کنکور برای بچه پولداراست ،حالا کنکورم بردارن برای بجه پولداراست باز چون دانشگاه ها همشون میشن پولی الآن هر دبیر خوب خداد تومن پول میخواد برای تدریس کنکور  ....😟

می آید هر آنچه باید 🌱
اره دقیقا  اولا که باید سهمیه ها همشون حذف بشن  وظیفه ی دولت اینه که شرایط یکسان برا تحص ...

میدونی سهمیه هیچ فرقی ب حال اونی ک خونده نداره!

چون کسی تمام دروس رو بالا 70 میزنه رو نمیارن با ی سهمیه ای مقایسه کنن چون اون نخبه هس.

و کسایی مینالن ک بقیه سهمیه دارن و ما نداریم اونایی هستن ک دستو و پاشکسته خوندن یا نخوندن کلا دوس دارن بقیه هم نداشته باشن تا تو ی سطح قضاوت بشه

وگرنه اونی ک واقعا میخونه هیچ ضرری نمیبینه تو کنکور😊😊

خدا با منه🌹

من تقریبا شرایط خانوادگی و اطرافیان رو گفتم. طرف با لیسانس و ارشد ریاضی که تقریبا راحت هم مدرک گرفت ، یا رفتن خارج یا همینجا مشغولن  اما چندتا تجربی داریم که به سختی رشته های تاپ قبول شدن اما هزینه کلینیک زدناشون میلیاردیه و هنوز نتونستن جور کنن یا لیسانس گرفتن بیکارن. من همچنان نظرم همونه چیزی که طی ده سال برای خودمو خانوادم و اطرافیانم دیدم که درحق تجربی ها داره ظلم میشه

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

[QUOTE=197276987]به رشتت علاقه نداری؟[/QUOT من دکتر دامپزشکم.رشته ام رو هم دوست دارم.کارمندم.ولی با ...

اها ماشاالله اینقدر خوندی 

انشاالله موفق باشید

بیشتر رشته ها وضعش اینجوریه من روانشناسی میخونم سال بعد میخواستم برای ارشد بخونم یکمم دو دل بودم کنکور بخونم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
میدونی سهمیه هیچ فرقی ب حال اونی ک خونده نداره! چون کسی تمام دروس رو بالا 70 میزنه رو نمیارن با ی س ...

به هر حال لزومی نداره یه حق اضافه داده بشه 

که دو نفر که در یه سطح خوندن یکیشون دانشجو بشه یکیشون افسرده 

سهمیه به هیچ وجه قابل توجیه نیستن

عزیز این دروسی که شما تو دبیرستان میخونید عملا هیچ کاربردی تو دانشگاه تو هیچ کدوم از رشته ها ندارن م ...

شما برو پیش ی استاد کار درس بگو تست کنکور رو بگرد برام از تو کتاب و بگو مبحش کجاس(:

محاله تستیو بدن ک مربوط ب کتاب نباشه

باید عالی خوند.. قرار نیس با سطح مدرسه رف رشته پزشکی یا حقوق

خدا با منه🌹
من تقریبا شرایط خانوادگی و اطرافیان رو گفتم. طرف با لیسانس و ارشد ریاضی که تقریبا راحت هم مدرک گرفت ...

من مخالف هیچ رشته ای نیستم ولی تا جایی که من دیدم خیلی هم بها میدن به این رشته باید برای چیزی که میخوای تلاش کنی بدون تلاش و علاقه نمیشه متقاضی زیاده  سوالات در سطح همه داده میشه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
دداش من میگفت خوب بود 😂عالی داده بود

ریاضیو میگفت؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
ریاضیو میگفت؟ 

🥵کنکور ریاضی رو

من خودم هم فارغ التحصیل دانشگاهی قبلی هستم.دپباره کنکور دادم. امسال کم خوندم. پدرم و همسرم به زور فر ...

موفق باشی عزیزم 

ی سوال ازت دارم کتاب های درسی رو از کجا گرفتی ؟!من کتاب درسی ها رو ندارم اینجام تو کتابفروشی ها پیدا نمیکنم 

اگه از پیجی یا جایی ک ارسال دارن گرفتی بی زحمت ب منم بگو 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
2790
2778
2791
2779
2792