2777
2789
شما باید اموزش ببینی بعد امتحان پس بدی  وقتی اموزشی نیس امتحان معنی نداره

اینهمه دانش آموز از منطقه 3 و بدترین امکانات تونستن رتبه برتر بشن! باید بخای خودت.. هیچکس نمیتونه مانعت بشه این یک حقیقته🤙🏻

خودت رو درگیر اینا نکن اینا ن از بین میره و اگرم کنکور سطحش خوب بشه و سهمبه هم برداشته بشه؛ اونی ک دنبال بهونه و درگیر حواشی بازم نمیخونه💚😊👋

"یا علی موفق باشید"

خدا با منه🌹
اینهمه دانش آموز از منطقه 3 و بدترین امکانات تونستن رتبه برتر بشن! باید بخای خودت.. هیچکس نمیتونه ما ...

اینکه صد در صد ولی خب بحث سر شرایط هست که نباید اینجوری باشه 

‌ما حق نداریم شرایطو سخت کنیم و بعد بگیم دیدی فلانی تونست

پس این شرایط شرایط خوبیه تو هم باید بتونی 

یکیشم عزیز یه دور کامنتامو خوندم حس میکنم یجوری نوشتمشون یه حالت تهاجمی دارن 

منظور خاصی نداشتم یه وقت توهین نشه بهتون😘😘😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینکه صد در صد ولی خب بحث سر شرایط هست که نباید اینجوری باشه  ‌ما حق نداریم شرایطو سخت ک ...

ن بابا اینجا نظراتمون رو میگم

اونا ک نمیان مطابق نطر ما عمل کنن ما هم بیخودی فکر نکنیم بهش فقط تلاش کنیم بقیش با خدا ک خبر داره اوضاع کی چطوره و با چ سختی خونده.

💚💚💚💚

خدا با منه🌹
موفق باشی عزیزم  ی سوال ازت دارم کتاب های درسی رو از کجا گرفتی ؟!من کتاب درسی ها رو ندارم اینج ...

سایت کتابچی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
عمومی ها اوکی بود ولی تخصصی سخت من دردس دهمو و یازدهم رو تا نصف خونده بودم فقط چندتا تست 😑بقیش دواز ...

اره باید این فرهنگ جا بیافته که اقوام و آشناها نپرسند

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
من خودم هم فارغ التحصیل دانشگاهی قبلی هستم.دپباره کنکور دادم. امسال کم خوندم. پدرم و همسرم به زور فر ...

یعنی یه لیسانس داری؟ 

اها ماشاالله اینقدر خوندی  انشاالله موفق باشید بیشتر رشته ها وضعش اینجوریه من روانشناسی میخون ...

ممنون عزیزم. من فکر میکردم بازار کلر روانشناسی خوبه. اگه رشته ات خوبه و بازار کار داره همون رو بخون.

البته خوب.فکر کن بررسی کن که سنت بیشتر شد پشیمون نشی

سلام وقتتون بخیر درمورد رشتتون سوال داشتم 

من امسال کنکور دادم طبق ترازای سالای قبل رشته شما و احتمالا کاردرمانی و پیرا پزشکیا رو قبول میشم 

میخواستم نظرتونو بدونم که با توجه شرایط برای دختر کاردرمانی درامد بهتر و سختی شغل کمتری داره یا دکترای دامپزشکی؟

یه سوال دیگه هم داشتم توی کارنامه های سالای قبل برای دکترای دامپزشکی رتبه های مختلفی قبولی داشتن اما برای کاردرمانی ۹۹ درصدشون توی یه رنج بودن من یکم گیج شدم بستگی به دانشگاهش داره یا چون تقاضاشون متفاوته اینطوره؟

2790
2778
2791
2779
2792