2777
2789
اخه اختصاصی ها رو.جقدر بزنه. عمومی ها ضریبشون کمه ولی نخود هم.نیستند که.

نمیدونم والا  درست میگی ولی تصمیم داشت اصلا عمومی نزنه چون براشون وقت نزاشته بود . حالا بچه ها میگن عمومیا راحت بوده  میگم حیفه اگه اصلا نزده باشه . ولی به نظرم باید کاری کنن برای تجربی ها  به همون اندازه که داوطلب تجربی چندبرابره همون قدر هم ظرفیتاشونو تو تمام مقاطع افزایش بدن از کارشناسی تا دکتری 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر من گفت ریاضی خیلی سخت بود دوتا زده فقط

دداش من میگفت خوب بود 😂عالی داده بود

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
شیمی و زیست و فیزیک چطور؟ 

من خوب نخونده بودم ،خودم دانشجوام ،امسال همینجوری رفتم 

برای سال بعد جدی قراره کنکور بدم به خاطر همین شاید اشتباه کنم 

ولی زیست و فیزیکش خیلی راحتتر از سالای قبل بود ب نظرم 

شیمی شم معمولی بود ب نظرم 

ولی ریاضیش افتضاااااح بود 😐👌خیلی  سخت بود 

حالا من ریاضی ام خوبه اینقد برام سخت بود 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
نمیدونم والا  درست میگی ولی تصمیم داشت اصلا عمومی نزنه چون براشون وقت نزاشته بود . حالا بچه ها ...

اتفاقا برای این رشته های تجربی خوبه که تعداد مناسبه و.کار براش هست. اگه ظرفیت اینا رو هم ببرند بالا همه میشند تحصیل کرده بیکار.

کاش در مورد ریاضی هم ظرفیت رو بالا نمیبردند

دداش من میگفت خوب بود 😂عالی داده بود

تجربه نشون داده اینجور افراد از بس بلد نبودن این حرفو میزنن🤣😂

آخه همه ی معلم کنکورا و المپیادی ها هم میگن ریاضیش سخت بوده 

نمیدونم والا  درست میگی ولی تصمیم داشت اصلا عمومی نزنه چون براشون وقت نزاشته بود . حالا بچه ها ...

نه بابا فقط باید برای بقیه رشته ها هم کار در نظر بگیرن 

اینجا تنها رشته ای که پول سازه پزشکیه 

چرا؟چون مافیای کنکور اینو میخان 

چون دولت داره با هر سال تغییر دادن کتابا به مافیا این اجازه رو میده 

اگه توجه کنی بقیه ی رشته ها اصن بازارکار ندارن همشون واسه شروع یه هزینه هنگفت لازم دارم 

اتفاقا برای این رشته های تجربی خوبه که تعداد مناسبه و.کار براش هست. اگه ظرفیت اینا رو هم ببرند بالا ...

اینم حرفیه  ولی اصلا منصفانه نیست. ببین همه تجربی ها تحت فشار چی به سرشون اومده  البته اینم بگم خیلیاشونم بیکار میمونن بستگی به تلاش خودشون داره . کلا سیستم کنکورو قبول ندارم من 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

اتفاقا برای این رشته های تجربی خوبه که تعداد مناسبه و.کار براش هست. اگه ظرفیت اینا رو هم ببرند بالا ...

نه عزیزم ربطی نداره 

مسئله رو باید حل کرد 

نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد

الان کم بودن ظرفیتا صرفا پاک کردن روی مسئلس 

درستش اینه شرایط اشتغالو فراهم کنن

عمومی ها اوکی بود ولی تخصصی سخت من دردس دهمو و یازدهم رو تا نصف خونده بودم فقط چندتا تست 😑بقیش دوازدهم کوفتی ،شیمی هم با وجود اینکه کلاس میرفتم نتونستم حل کنم ریاضی هم افتضاح فیزیکم نخونده بودم .....در کل همه فشار روانی کنکور یه طرف تحقیر و توهین و اذیت خونواده و اطرافیانو و پرسیدن وضع کنکور و رتبه یه طرف افسردم کردن بخدا حالم بده شبا با گریه و سردرد میخوابم ....بابا یه سال عمر من هدر میره بس کنید دیگه 

می آید هر آنچه باید 🌱
تجربه نشون داده اینجور افراد از بس بلد نبودن این حرفو میزنن🤣😂 آخه همه ی معلم کنکورا و المپیادی ها ...

😂😂داداش من کنکور ریاضی بود البته تجربی نبود

🥵😂امسال سال دومش بود با چندتا گروه مشاوره کار میکرد 😂من همون سال اول نیمه دولتی رفتم خودمو راحت کردم بابا 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
من خوب نخونده بودم ،خودم دانشجوام ،امسال همینجوری رفتم  برای سال بعد جدی قراره کنکور بدم به خا ...

من خودم هم فارغ التحصیل دانشگاهی قبلی هستم.دپباره کنکور دادم. امسال کم خوندم. پدرم و همسرم به زور فرستادنم کنکور بدم.میگفتند حالا وبت نام مردی بروـچون خوب نخونده بودم میدونستم بیفایده هست.ولی برای سال دیگه سعیمو.میکنم به امید خدا.

من خودم هم فارغ التحصیل دانشگاهی قبلی هستم.دپباره کنکور دادم. امسال کم خوندم. پدرم و همسرم به زور فر ...

به رشتت علاقه نداری؟

😂😂داداش من کنکور ریاضی بود البته تجربی نبود 🥵😂امسال سال دومش بود با چندتا گروه مشاوره کار میکرد ...

آهان کنکور ریاضی و تجربی کلا بحثشون جداس

خوب کاری کردی والا کاش منم پشت کنکور نمونده بودم

2790
2778
2791
2779
2792