2777
2789
حالا شوهر من مستقیم نمیگه مثلا میگه چاق شدی مادر شوهرمم هروقت منو میبینه میگه چاق شدی که کم بخورم خر ...

کی خدا میخاد به اینجور ادما نشون بده دل شکستن دیگرون تاوان داره 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
خدا مادرتو حفظ کنه... برا بچتم پول تو جیبی نمیده؟؟  نمیزاره بری کار کنی؟؟

ن واسه بچه هم نمیده

کجا برم کار کنم دیپلم دارم تازه بچمو کجا بزارم با هیچکس نمیسازه کوچیکه😔

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول پ بگو 👍🤣😍تو هم لایک داری ؛ببخش اگه چیزی گفتم کلا خواستگارام میان به طمع پولم خودشون گوز نیست ...

من حاملم رو مخم راه نرو😂😂😂

ن من پول اجاره دارم پول کار کردم نیس اونم اصلا همش خرج خودم میشه ن خرج کسی یا چیزی تو خونه عموما ولی خوب بوده خیلی کمک کردم بعضی وقت ها

ن واسه بچه هم نمیده کجا برم کار کنم دیپلم دارم تازه بچمو کجا بزارم با هیچکس نمیسازه کوچیکه😔

عزیزم یه کوچولو تحمل کن بزرگ شه بزار پیش مادرت . برو خیاطی وسط کاری یا چرخکاری ساده. توی آگهی دیوار خیلی اگهی میزنن یا دستیار آرایشگری یا منشی ساده

ی دفعه دیدی طلاقم داد چیکار کنم این چیزا حالیش نمیشه ک باورت میشه آرزو دارم ی بار فقط ی بار بهم پول ...

شاید میبینه مامانت برات چیزی میخره اونم پول نمیده انقدر نخر لباسات کهنه بشه شاید جلوی آشناها خودش خجالت بکشه مجبور بشه چیز های ضروری رو بخره با زبون خوش باهاش حرف بزن بگو اگه تا جوون هستیم لذت زندگیو نبریم پس بزاریم ارث بشه بچه هامون بخورن خدا بهت صبر بده من اصلا باورم نمیشه همچین مردی باشه😢😢😢

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
خوب شوهر باید خرج کنه چرا زن گرفتن پس

شما برو ی شوهد پیدا کن هم خوشگل باشه هم تحصیلکرده هم پولداره دم ب دقیقه هم برات خرج کنه بدون اینکه چیری ازت بپرسه ک واسه چی پول میخواهی 

عزیزم یه کوچولو تحمل کن بزرگ شه بزار پیش مادرت . برو خیاطی وسط کاری یا چرخکاری ساده. توی آگهی دیوار ...

آدمیه ک فقط خانواده خودش واسش مهمه  قیل از سرکار رفتن میره خونه مادرش بعد از کار ک میاد میره خونه مادرش فقط کافیه خواهرزادهاش یا خواهراش بگن بریم فلان جا در جا میره حالا فقط کافیه من بگم بیا باهم بریم بیرون میگه بنزین از کجا بگیرم پولم کجا

الان مرداد تولد دخترمه میگه فقط طرف خانواده من تولد میگیریم خانواده تو نمیخواد

من حرفی نزدم مادرم خودشمیخاد واسه دخترم تولد بگیره

دیگه بریدم 

با این درد دلایی که اینجا خوندم برم دست وپای شوهرم بوس کنم که همچی به پامون ریخته و من حواسم نیست .خدای شکرت .امیدوارم هر کی گیر ادم خسیس افتاده خدا در دیگه ای واسه رفاهش واسش بارز کنه

عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت  ببره .  
شما برو ی شوهد پیدا کن هم خوشگل باشه هم تحصیلکرده هم پولداره دم ب دقیقه هم برات خرج کنه بدون اینکه چ ...

شوهر داشتم دارم جدا میشم ولی خوب دیگه شوهر وظیفه اش هست که خرج کنه چه تحصیل کرده باشه چه نباشه

شاید میبینه مامانت برات چیزی میخره اونم پول نمیده انقدر نخر لباسات کهنه بشه شاید جلوی آشناها خودش خج ...

ن بابا عین خیالشم نیس شلوار بیرونیم خشتکش پاره بود هیگفتم ی شلوار بخر عین خیالشم نبود در حدی شلوارم پاره شد ک رونام بهم میخورد رونم زخم شد دیگه گریه کردم تو رو خدا واسم شلوار بخر پاهام داغون شد رفتیم واسم شلوار خرید ی

من سالی ی بار مانتو شلوار میخرم چند ماه پیش ی مانتو ی شلوار واسم خرید شد ۳۰۰ تا از این ۳۰۰ ۶۰ تومنو مادرم داد اومدیم خونه هی میگفت واست لباس خریدم باید امشب باهام را..... داشته باشی

😭😭😭

ن واسه بچه هم نمیده کجا برم کار کنم دیپلم دارم تازه بچمو کجا بزارم با هیچکس نمیسازه کوچیکه😔

دیوونه ای بری سر کار 

میشی مثل من   

مثل سگ یاید برم  شیفت  خونه هم رفتم  ظرف بشورم پ اشپزی کنم  و لباس اتو بزنم   سر ماه هم   راحت ۷ میلیون میره تو جیب اقا 

خداشاهده   میگم  حیفه چهار سال درس خوندم  و گرنه عمرا یرای اون مردیکه مفت خور کار میکردم