2777
2789
خوشبحالت من تازه ب حرف خالم رسیدم ک همیشهمیگفت زنیک واسه خودش پول نداشته باشه زن نیس😔 الان سه روزه ...

عزیزم ببخشید وقتی طرفت نمی فهمه خرجت با اونه پس قانونی برو برا نفقه شکایت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوههه ن دیگه شوهرم کاری ب کار پول من نداره بعضی وقت ها ببینه ولخرجی میکنم فقط بهم میگه پس انداز کن ا ...

اره متوجهم  

خوش ب حالت عزیزم 

من پریروز رفتم واسه مامانم دو تا مرغ گرفتم شد۱۲۰   بعدشم مامانم همشونو تو فر پخت ک خودمون بخوریم 

اگه بفهمی چه شری به پا کرد سر این ۱۲۰ تومن 

چقدر من بدبخت  که دارم حسرت یه قرون پولو میخورم . خدایا خودت کمکم کن 

وای خواهر میفهممت  به نظرت تا کی طاقت میاریم اینجوری  هنوزم  یه ذره امید دارم ...

من که امیدمو ازدست دادم فقط هرروز میگم خدایا خودت میبینی جون منو بگیر بزار راحت شم نمیخام طلاق بگیرم چون یبار جداشدم نمیخام پدرومادرمو ببینم شکستن دیگه طلقت ناراحتی پدرومادرمو ندارم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
عزیزم ببخشید وقتی طرفت نمی فهمه خرجت با اونه پس قانونی برو برا نفقه شکایت کن

ی دفعه دیدی طلاقم داد چیکار کنم این چیزا حالیش نمیشه ک

باورت میشه آرزو دارم ی بار فقط ی بار بهم پول بده بگه بگیر واسه خودت خرید کن هر چیز دلم میخواد مادرم واسم میگیره😔😔😔

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
عزیزم  ربطی ب پول داشتن خودت نداره  من شوهرم خسیسه    و  تمام پول من ...

اره منم همینو میگم افرین به شانسه شانس نباشه پولاتم میبره اون خانم عقده ای بود که این حرفو زد قاطی کرد ،شوهر خوب مهمه بعصیا کارتشون تو دست خانمه لایک داری

یعنی پقتی میشینه میگه خرجتو‌دادم انقدر شدی از مال من انقدر خوردی انقدر شدی هردفعه یچی میخره صدهزاردف ...

حالا شوهر من مستقیم نمیگه مثلا میگه چاق شدی مادر شوهرمم هروقت منو میبینه میگه چاق شدی که کم بخورم خرجم کم باشه😉 یسری باهم رفتیم خونه جاریم زایمان کرده بود ماه رمضون بود تو ماشین جلو شیرینی فروشی وایساده بودیم برادرشوهرم بره کیک و بامیه بخره شیرینی فروشیش معروف بود خیلی شلوغ بود همه کیک و اینا دستشون بود بعد هی میگفت مردم از اینا میخورن چاق میشن دیگه هی میگفت بدم میگفت حالا خونه خودشون همیشه شیرینی جات پیدا میشه در حالی که ما زیاد اهلش نیستیم خواهرشوهرمم یسره پیتزا و فست فود و پاستا  ماستا میخوره غذا که میخوره زیاد میخوره زودم گشنش میشه باز میخوره ولی چون استعداد چاقی نداره همیشه همینقدیه ولی مادرسوهرم با این وجود نمیدونم چطور روش میشه اینارو بگه ولی من ی وعده ایم فقط شام میخورم معمولا اصلا هم اهل تنقلات و چیزای اضافه نیستم ولی اونا فک میکنن من زیاد میخورم چون استعداد چاقیم بیشتر از خوراکمه