عزیزم ربطی ب پول داشتن خودت نداره من شوهرم خسیسه و تمام پول من ...
اره منم همینو میگم افرین به شانسه شانس نباشه پولاتم میبره اون خانم عقده ای بود که این حرفو زد قاطی کرد ،شوهر خوب مهمه بعصیا کارتشون تو دست خانمه لایک داری
یعنی پقتی میشینه میگه خرجتودادم انقدر شدی از مال من انقدر خوردی انقدر شدی هردفعه یچی میخره صدهزاردف ...
حالا شوهر من مستقیم نمیگه مثلا میگه چاق شدی مادر شوهرمم هروقت منو میبینه میگه چاق شدی که کم بخورم خرجم کم باشه😉 یسری باهم رفتیم خونه جاریم زایمان کرده بود ماه رمضون بود تو ماشین جلو شیرینی فروشی وایساده بودیم برادرشوهرم بره کیک و بامیه بخره شیرینی فروشیش معروف بود خیلی شلوغ بود همه کیک و اینا دستشون بود بعد هی میگفت مردم از اینا میخورن چاق میشن دیگه هی میگفت بدم میگفت حالا خونه خودشون همیشه شیرینی جات پیدا میشه در حالی که ما زیاد اهلش نیستیم خواهرشوهرمم یسره پیتزا و فست فود و پاستا ماستا میخوره غذا که میخوره زیاد میخوره زودم گشنش میشه باز میخوره ولی چون استعداد چاقی نداره همیشه همینقدیه ولی مادرسوهرم با این وجود نمیدونم چطور روش میشه اینارو بگه ولی من ی وعده ایم فقط شام میخورم معمولا اصلا هم اهل تنقلات و چیزای اضافه نیستم ولی اونا فک میکنن من زیاد میخورم چون استعداد چاقیم بیشتر از خوراکمه