2777
2789
شوهر داشتم دارم جدا میشم ولی خوب دیگه شوهر وظیفه اش هست که خرج کنه چه تحصیل کرده باشه چه نباشه

حالا ان شاالله بعدیش برلت خرج کنه ها من خرج منظورم پول نت و این ها نیستا کم کم ماهی دو سه میلیون فقط خرجت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میبینه مامانت برات چیزی میخره اونم پول نمیده انقدر نخر لباسات کهنه بشه شاید جلوی آشناها خودش خج ...

عزیزم  اصلا تو کتشون نمیره 

الان شوهر من یه زمینی داره حدود ۴۰۰ قیمت میخوره ۴۰۰ هم پول نقد داریم   راحت میتونیم  ۲۰۰ هم جور کنیم   صاحب خونه شیم 

ولی  امان ....

هر موقع  اسم اون زمینه میشه   میگه اونو گذاشتم برا بچه هام

مثل سگ دروغ میگه    حاضره  هزار سال مستاجر باشه   ولی پست ب زمینش نزنه 

خدابا ب من صبر بیشتری بده

خوب اونموقع میشه تشخیص داد که این آدم خسیس هست ببخشید ولی اشتباه کردی بچه آوردی برای بچه هم خرج می‌ک ...

راه برگشت نداشتم جلو خانوادم بخاطرش وایستادم

واسه بچه فقط در حدی ک لباس بخره الان نزدیک سه ماهه میگم واسه بچه باتری بخر بزاریم تو موزیکالشدوسداره میگه باتری گرونه نمیخاد مگه پول سه تا باتری چقد میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
شما برو ی شوهد پیدا کن هم خوشگل باشه هم تحصیلکرده هم پولداره دم ب دقیقه هم برات خرج کنه بدون اینکه چ ...

خانم عزیز انقدر مرد پولدار داریم که خسیسه نمونش عموی خودم بیشتر از ۲۰ واحد خونه تو بهترین جای تهران داره باغ ویلا ولی دلش نمیاد یک کیلو سبزی خوردن بخره تو ماه رمضون چون معتقده گرونه،یه دل سیر غذا نمیخورن که هزینشون بیاد پایین،خانما دنبال انسان خوب باشبد واسه ازدواج نه آدم پولدار 

آدمیه ک فقط خانواده خودش واسش مهمه  قیل از سرکار رفتن میره خونه مادرش بعد از کار ک میاد میره خو ...

عزیزم کاش همون نامزدی و عقد که میدیدی خسیسه جدا میشدی الان دخترت سخته بدون پدر یا مادر بزرگ بشه😔😔 خدای نکرده اگه به طلاق رسیدی حتما مهرتو بزار اجرا بچه تا هفت سالگی حضانت با مادره از هفت تا نه سال حضانت با پدره تا بچه تصمیم بگیره پیش کی زندگی کنه که مطمننا شمارو انتخاب میکنه چون پدرش خسیسه.

ن بابا عین خیالشم نیس شلوار بیرونیم خشتکش پاره بود هیگفتم ی شلوار بخر عین خیالشم نبود در حدی شلوارم ...

عیب نداره هر سری به زور بخر اصلا با همون رابطه خرش کن رگ خوابشو بگیر دستت شاید یه قلقی داره ببینه خوشتیپ میشی خودشم خوشش بیاد بلد باش هیچوقت نزار از مامانت چیزی بگیری حتما به زور هم شده پس بده مرد رو هرجور عادت بدی همون میشه اولش سخته ولی کم کم براش عادی میشه از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره انقدر با قهرو غر زدن بخواه تا بخره نزار دعوا بشه ولی تا نخریدی هم از حرفت پایین نیا شاید خودتم زیاد نخواستی عادی شده براش فقط هم فعلا چیز های ضروری رو بخواه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
عزیزم کاش همون نامزدی و عقد که میدیدی خسیسه جدا میشدی الان دخترت سخته بدون پدر یا مادر بزرگ بشه😔😔 ...

مجبورم تحمل کنم بخاطر دخترم 😔😔

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
خانم عزیز انقدر مرد پولدار داریم که خسیسه نمونش عموی خودم بیشتر از ۲۰ واحد خونه تو بهترین جای تهران ...

خوب منم همین کارو کردم من برام پول مهم نبود گفتم خودم کمک میکنم ب شرطی ک طرف انسان باشه بقیه به قباشون برخورده ک کلا باید مرد خرج کنه اصلا زن هم نباید مستقل باشه باید اویرون باشه