2777
2789
عنوان

و دوباره بارداری🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 84 پست
عزیزم تاپیکهاتو خوندم. منم فروردین کورتاژ کردم و هنوزم غمش یادم نرفته. خیلی برات خوشحال شدم انشالا ه ...

زمان همه چیزو حل میکنه و خدا برات به بهترین نحو جبران میکنه.

حتما بیادتم و دعا میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عزیزم من باردار شدم دوباره رشدش متوقف شد واسم دعا کن  ان شاالله نینیت صحیح و سالم میاد بغلت

یا جده سادات

خدا قلبت رو آروم کنه

اگر تمایل داشتی بگو تا چندهفتگی پیش رفتی و چی شد...

یا جده سادات خدا قلبت رو آروم کنه اگر تمایل داشتی بگو تا چندهفتگی پیش رفتی و چی شد...

عزیزم همین امروز فهمیدم هفت هفته رفتم قلب داشت بعدشم نه لک بینی داشتم نه چیزی امروز وقت سونو ان تی بود رفتم گفت رشد متوقف شده

مامان دوتا دخمل ناز 😍
2804

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم منم یه سقط داشتم که شرایطش مثل شما بود

توروخدا همین الان برو دکتری که بهت آمپول آنوکسان بده چون اون از توقف رشد جلوگیری میکنه، دکتر فلوشیپ برو که یه چیزی سرش بشه...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم منم یه سقط داشتم که شرایطش مثل شما بود توروخدا همین الان برو دکتری که به ...

بمن شیاف و اسپرین دادن!

باشه میگردم دنبال دکتر دیگه

اتفاقا خواهرشوهرم گفت هپارین بزن....

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم منم یه سقط داشتم که شرایطش مثل شما بود توروخدا همین الان برو دکتری که به ...

من ازمایش انعقادی دادم خوب بود

الان دارم اسپرین میخورم

هپارین و انوکسان رو به راحتی نمیدن

2805
من ازمایش انعقادی دادم خوب بود الان دارم اسپرین میخورم هپارین و انوکسان رو به راحتی نمیدن

خب پس عزیزم ان شاالله که خیره ولی حتما پیش فلوشیپ نازایی برو که خیلی بهتر کمکت کنن

اگر تهرانی بگو چندتا خوبشو بهت معرفی کنم

خب پس عزیزم ان شاالله که خیره ولی حتما پیش فلوشیپ نازایی برو که خیلی بهتر کمکت کنن اگر تهرانی بگو چ ...

نه مشهدم

فلوشیب های معروف خیلی سرشلوغ هستن

اصلا تو موارد اورژانسی قبولت نمیکنن بری ویزیت شی و هرماه خیلی الافی داره😕

ببینم یه متوسطش رو میتونم پیدا کنم

2801