2777
2789

لطفا اعصابم خرابه هرکار مبخوام بکنم مثلا یه کاری نخوام پسرم انجام بده مثلا گوشی بهش ندم میگه بهش بده گناه داره اذیتش نکنید بخوام زیاد تلویزیون نبینه میگه بزنید ببینه گناه داره صد بار هم گفتیم بلز از لج میگه. شاید بگید مهم ندن  ولی روانشناسی میوه اگه بچه بدون کسی هست ازش حمایتش میکنه در مقابل مادرش ضربه میخوره تو بزرگی

این قدر روانم به هم ریخته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همچین مشکلی رو من داشتم که میخواستن بااین کار توچشم بچه دایه مهربانتر ازمادر بشن

چنان جدی ومحکم‌وایسادم پای حرفم ،حتی یه مدت بینمون شکرآب شد سراین موضوعات ولی از موضعم کوتاه نیومدم

چون پای تربیت بچم درمیون بود ومسئله ساده ای نبود که بگم بی خیال

نه بابا دو هفته یه بار میریم ولی هربار میریم دیوونه ام میکنن. شوهرمم جدیدا عوض سده این قدر پشتم بود& ...

خب کمتر برین 

یا اینکه مدتی که اونجا هستینو کم کنید 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دقیقا همچین مشکلی رو من داشتم که میخواستن بااین کار توچشم بچه دایه مهربانتر ازمادر بشن چنان جدی ومح ...

دقیقا منم همه اش با این که ع آدم جواب بده نبودم اما اینجور شدم با شوهرمم دعوام شد انگار دعا براش گرفتن شوهرم صد درجه عوض شده اصلا این قدر سمت من یود حسودیشون میشد حالا سمت اونا شده  

شاید دلشون به نوشون میسوزع نمیخوان گریه و بهانه جویی نوه رو ببینن

شاید نوه براشون مهم نیست فقط میخوان حرف خودشون باشه با تو لجبازی کنن

شاید.سواد روانشناسی برخورد با عروس و نوه رو بلد نیستن

شاید.......

خدا میدونه ..

با دو هفته یه بار تربیت بچه خراب نمیشه مهم تو خونه است

میشه بزرگتر بشه وقتی ببینه واسه مهربانتر مادر شدن میگه میخوان برم اونجا به خدا آخه سیاست دارن 

میشه بزرگتر بشه وقتی ببینه واسه مهربانتر مادر شدن میگه میخوان برم اونجا به خدا آخه سیاست دارن 

نمیشه اتفاقا اگه تربیت درست باشه بزرگتر بشه میفهمه حق با کیه  کی خیرشو میخواسته هیچ وقتم نمیشه پدربزرگ مادربزرگو کنترل کرد اونا کار خودشونو میکنن اگه هر روز بود حق داشتین ولی دوهفته واقعا مهم نیست

دقیقا منم همه اش با این که ع آدم جواب بده نبودم اما اینجور شدم با شوهرمم دعوام شد انگار دعا براش گرف ...

عزیزم سر تربیت بچه ت باهیچکس تعارف نکن

حالا من شوهرمم چیزی نمیگفت بهم

چون خودش میدید که واقعا رفتاراونا درست نبود

شمام باشوهرت منطقی صحبت کن، چندتا مقاله روانشناسی یافیلم و... نشونش بده که ببینه چه تاثیر بدی روی بچه داره

نمیشه اتفاقا اگه تربیت درست باشه بزرگتر بشه میفهمه حق با کیه  کی خیرشو میخواسته هیچ وقتم نمیشه ...

دلم میسوزه به خدا مگه میشه یه آدم دو هفته ای تعغییر کنه به خدا قبول کن دعا گرفتم شوهرم خیلی پشتم بود اصلا حرفاش به هم نمیخواند 

عزیزم سر تربیت بچه ت باهیچکس تعارف نکن حالا من شوهرمم چیزی نمیگفت بهم چون خودش میدید که واقعا رفتا ...

میدونه قبلا خیلی چیزی بهشون میگفت آبجی مشکل من همینه تا دوهفته پیش بهشون کلی جیزی میگفت مگه میشه یه آدم این قدر بعد هشت سال نو دو هفته تعغییر کنه به خدا براش دعا گرفتم 

میدونه قبلا خیلی چیزی بهشون میگفت آبجی مشکل من همینه تا دوهفته پیش بهشون کلی جیزی میگفت مگه میشه یه ...

نمیدونم والا

من از دعا وجادو سردر نمیارم

اگه قبلا اهل اینکارا بودن،پس بعید نیست ازشون