سلام❤️❤️ منم چندین سال پیش کنکور تجربی دارم
چقدر استرس داشتیم حس میکردیم مهم ترین اتفاق قرن قراره بیوفته
یه روز یه استادی برگشت گفت این کنکور که میبینید در مقابل اتفاقات بعدی زندگیتون هیچییی نیست این تازه اولشه
یادمه چقدر عصبانی شدیم ک یعنی چی مهم نیست
یه استاد دیگه گفت روزی که خودم کنکور دادم فک کردم زمین و زمان قراره به هم دوخته شه با کلی استرس رفتم سر جلسه و برگشتم دیدم همه چی سرجاشه
پیرمرد عین صبح لب سوپرمارکتش نشسته بقیه هم دارن کار خودشونو میکنن هیچ چیزی تغیر نکرده جز اینکه من چند ساعت داخل یه سالن بودم
الان بعد چندین سال با اینکه کنکورمو زیاد خوب نداده بودم میگم که هر جفتشون حرف درست زدن
فردا یا پس فردا هیچ اتفاق عجیب و ترسناکی قرار نیست بیوفته جز اینکه تو میری سر یه جلسه چند تا تست میزنی برمیگردی روال زندگی قبلتو ادامه میدی فقط درس نداری دیگ
هیچ تاثیر و اهمیتی هم حتی نداره اگر ۲ سال دیگ بری دانشگاه
حتی امروز داشتم فک میکردم ای کاش کنکور میدادم چ جالب میشد اونم با اینکه دانشجو ام( ازادم)
الان حرفام گنگه ولی بعدا بهت ثابت میشه که کنکور اندازه سر سوزن مهم نیست توی زندگیت
وقتی این مرحله رو رد کنی میفهمی خیلی چیزای دیگه مهم ترن
تفکر برنده تو؛ دوست داشتن خودت ؛ موفقیت در کار ؛ دنبال استعداد کاری رفتن و... چقدرررر مهمترن
فردا میری سر جلسه میشینی ؛ تمام تلاشتم میکنی
این دیگه ته تلاشت بوده
باقیشم هر چی قبول شدی اگر خوب بود میری دانشگاه و میخونی و زندگی اصلی تازه شروع میشه
هیچ چیز استرس دار و عجیبی فردا وجود نداره
جز اینکه یه عده ادم ک نصفشون صد در صد با میخوابن یا نقاشی میکشن یا هیچی نمیزنن اونجا قراره چند تا تست حل کنن
با ارامش بخواب و برو سر جلسه
فردا هیچ چیز عجیبی در انتظارت نیست
بذار یه چیزیو بهت بگم
حتی سرنوشت سازم نیست!
تو فردا میری به اندازه تلاش این سالهات امتحان پس میدی و برمیگردی
ایشالا ک دانشگاه خوب قبول میشی و مرحله اصلی زندگیت اغاز میشه
ارزو خوب براتون دارم♥️♥️♥️