2777
2789
عنوان

اون هایی ک‌ بچه ندارن تو سن بالا...

140 بازدید | 8 پست

میگن بخاطر فلان چیز مثلا وقتمونو میگرفتن یا از اینجور حرف ها بچه نیاوردیم باور میکنین؟؟!!

یعنی ممکنه مسالشون کلا بچه دار نشدنشون باشه ک اینو میگن یا راست میگن؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت و نفهمیدم

ولی من واقعا از بچه داری خوشم نمیاد

و وقتتو میگیره جلوی پیشرفتت و میگیره نمیزاره رو اهدافت متمرکز شی 

علاوه بر اون آسیبهای جبران ناپذیری که به مادر میزنه بارداری و زایمان از ضعف بینایی و شنوایی و افسردگی بگیر تا زیبایی های ظاهری

فکر نمیکنم هیچ وقت دلم بخواد بچه داشته باشم

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

ماهم بچه نداریم چون شوهرم بچه نمیخواد

ولی همه فامیل مثل شما فکر میکنن و پشت سر و حتی جلوم میگن بچه دار نمیشن میگن نمیخوان

دیگه خسته شدم دعا کنین شوهرم راضی بشه خیلی دلم میخواد مامان بشم  

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

بچه دار شدن یه انتخابه نه یه الزام

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست