2777
2789

سلام خانوما اولا که خیلی خوش آمدم 😁

عضو نی نی سایت نبودم اما دو سه سالی بود  هر شب با اومدن به اینجا وقتمو گذروندم 😥 

دخترای همسنم تو‌ فکر مارک و مدل های ناخن و دوست پسر و همه چی تموم اونوقت من به فکر تنبلی تخمدان و کیست و چاقی و درس و کنکور و حالللللل بدددددد 

خیلی حالم بده فقط میخورم سرگرمیم فقط خوردن 

اوه اوه عصابتم که پشمکیه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دغدغه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خوشبختم (:  کنکور دادی ؟ من دو سال دیگه

اره عزیزم امروز دادم.

خیلی دلم میخواست زودتر عضو بشم اما خوب دیگه امروز با خیال تخت عضو شدم

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤