2777
2789

خیلی بی ادب و حرصی و عقده ای بود بنظرم این کاربر تاپک بود چی بود

لایک نکن سرجدت 🤦‍♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋‍♀️
نشده

شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم هستن ولی بددهن نیستن من خودم  به خدا تا حالا به کسی تو دلم توهینم نکردم

😂والا تو همین سایت خیلیا عصبی هستن 

منم‌اهل توهین و بددهنی نیستم ولی خب هستن اینجا کسایی که فقط میخوان فحشت بدن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
صبح که فحاشی کرد باید میترکیدکه نترکید یه تاپیک زد برای من و اونجا به من توهین میکرد باز نترکید تو ا ...

واقعا بیشعور بود.بمن توهین کرد.که روی بچتو نبینی.من بازم نفرینش نکردم و براش بد نخواستم.ولی میدونم که نتیجه ی انرژی بدی که بهم داد و میبینه

تورو سننه قربونت برم!!!!
😂والا تو همین سایت خیلیا عصبی هستن  منم‌اهل توهین و بددهنی نیستم ولی خب هستن اینجا کسایی که ف ...

تو تاپیک صبحم به پدر من توهین کرد 

به خودشم گفتم من ذره ای ناراحت نمیشم از فحشایی که بهم میده چون درواقع به من فحش نمیده به خودش میده 

ولی دلم خیلی خیلی خیلی سوخت براش که انقدر بهش سخت میگذره که بیاد اینجا خودشو خالی کنه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
بعضیا زیادی گیر میدن بدبخ یه تاپیک زد چقد الان پول تو حسابتونو همه جبهه گرفتن ترکید الان

عه اینجایی

گلم پرسیده بودم بچه ت چند وقتشه؟خواب شبش کامله اخه خیلی اوقات پسرم شبا بی قراری میکنه این پهلو اون پهلو میشه یا بیدار میشه دوباره میخوابونم..میگم اینا طبیعیه؟تازگی بردم دکتر هفته پیش وولی یادم رفت ازش بپرسم..ده ماه و نیمشه یعنی باید تخت بخوابه تا صبح؟🤔فکرم درگیر شده چند وقته

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بعضیا زیادی گیر میدن بدبخ یه تاپیک زد چقد الان پول تو حسابتونو همه جبهه گرفتن ترکید الان

اون که نبود یکی دیگه بود به خدا تو هر صفحه ۶نفرو به فحش کشیده بود 

از فحشای عمومیش دیگه بگذریم

مثلا می گفت یه مشت گدا گشنه ریختین تو سایت

یا می گفت عقل ندارین فکرتون به کار بندازین پول در بیارین دقیقا شبیه فرعون

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/
اونییم که گف حرومزاده دست کمی نبود تاپیک قبلیاشو من گفتم این تاپیکش درمورد خرج کردن بوود

عزیزم دورازجونت به مادرمردت بگه ننت گوه میخوره چی بهش میگی 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
واقعا بیشعور بود.بمن توهین کرد.که روی بچتو نبینی.من بازم نفرینش نکردم و براش بد نخواستم.ولی میدونم ک ...

خیلی کثیف بود

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             

عزیزم ولش کن اینجا بلانسبت خیلی از خانم های محترم کلی آدم بی ادب و بی سواد هست که خدایی جد مرحومم سوادش بیشتر از اینا بود و روشن فکر بود. تنبیه  بی ادبی دیگران رو برای روحت و اعصابت تجویز نکن. 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
اون که نبود یکی دیگه بود به خدا تو هر صفحه ۶نفرو به فحش کشیده بود  از فحشای عمومیش دیگه بگذریم ...

ببخشید قارون

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/