2777
2789

خیلی عذرمیخوام ولی اینکارتون هم احتمالا براتون مشکل ساز میشه چون قوانینی که گفتن اینه که اگه تایپکی بسته میشه و کسی تلیق میشه نرید یه تایپک دیگه راجب اون بزنید و حرف بزنید که اینجوری باهاتون برخورد میشه

)فقط جهت اطلاع گفتم 🤷‍♂️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونییم که گف حرومزاده دست کمی نبود تاپیک قبلیاشو من گفتم این تاپیکش درمورد خرج کردن بوود

هر چی که بود کسی که تو سایت فحاشی میکنه باید تعلیق بشه دید تاپیکش داره به بیراهه میره میتونه قفل کنه نه اینکه دروغش که رو میشه بگه من دارم تحقیق میکنمو بعدش شروع کنه به فحش دادن  

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

تو تاپیکش بودم از نحوه حرف زدنش فهمیدم خیلی سطح پایینه اومدم بیرون کاش مونده بودم 😩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عه اینجایی گلم پرسیده بودم بچه ت چند وقتشه؟خواب شبش کامله اخه خیلی اوقات پسرم شبا بی قراری میکنه ای ...

عزیزم پسر من نزدیک یکسالشه شبا بشدت توخواب بی قراره هی من یا پدرش میریم گهوارشو تکون میدین بخاطر دندون دراوردنشه یه دکترم بهم گف یکم رفلاکس داره اوایل نوزاد بود عالی میخوابید

هردوشون باید تعلیق بشن

از اسم اون خانم هم اسکرین داری

@نی_نی_یار_3 و @نی_نی_یار_شب کاربر @پاتک رو تعلیق کنبد خیری بد دهنی میکنن

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
خیلی عذرمیخوام ولی اینکارتون هم احتمالا براتون مشکل ساز میشه چون قوانینی که گفتن اینه که اگه تایپکی ...

عزیزم من نمیدونستم اینو وبعدم ایشون بی ادبی وفحاشی کردن وتاپیکشم ترکیده بودپس چجوری بایدثابت میکردیم کاراشو تاتعلیق بشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
عزیزم من نمیدونستم اینو وبعدم ایشون بی ادبی وفحاشی کردن وتاپیکشم ترکیده بودپس چجوری بایدثابت میکردیم ...

قفل کن 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
اونی ک بهش گفته حرومزاده اونم دست کمی از این نداره

بببخشیدا اگه یکی به مادر یه نفر که فوت شده فحش بده انتظار داری قربون صدقه اش بره

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.