خیلی عذرمیخوام ولی اینکارتون هم احتمالا براتون مشکل ساز میشه چون قوانینی که گفتن اینه که اگه تایپکی بسته میشه و کسی تلیق میشه نرید یه تایپک دیگه راجب اون بزنید و حرف بزنید که اینجوری باهاتون برخورد میشه
اونییم که گف حرومزاده دست کمی نبود تاپیک قبلیاشو من گفتم این تاپیکش درمورد خرج کردن بوود
هر چی که بود کسی که تو سایت فحاشی میکنه باید تعلیق بشه دید تاپیکش داره به بیراهه میره میتونه قفل کنه نه اینکه دروغش که رو میشه بگه من دارم تحقیق میکنمو بعدش شروع کنه به فحش دادن
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عه اینجایی گلم پرسیده بودم بچه ت چند وقتشه؟خواب شبش کامله اخه خیلی اوقات پسرم شبا بی قراری میکنه ای ...
عزیزم پسر من نزدیک یکسالشه شبا بشدت توخواب بی قراره هی من یا پدرش میریم گهوارشو تکون میدین بخاطر دندون دراوردنشه یه دکترم بهم گف یکم رفلاکس داره اوایل نوزاد بود عالی میخوابید