2777
2789

سلام بچه ها خوبید بچه ها هفته پیش هسته انبه رو گذاشتم لا دستمال کاغذی نم دار و خلاصه هر روز چک اش کردم تا الان به این مرحله که تو عکس می بینید رسیده به نظرتون چه زمانی مناسبه که بکارمش صبد کنم ده روز بشه و ساقه اش در بیاد کامل؟چون دیروز که چک می کردم فقط همین جوونه بزرگه بود ولی امروز یک ساقه ریز که بهش برگای کوچولو وصله می بینم چکار کنم صبر کنم ساقهه رشد کنه برگاش بزرگ بشه بعد بکارم؟

بکارش اصلا نیازی هم نبود بزاری لای دستمال کاغذی از اول می تونستی بکاری تو خاک 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو تو یک کلیپی دیدم باید تو محیط مرطوب می بود تا جوونه بزنه

من همینجوری کاشتم تو گلدون سبز شد 

الان یک سالشه 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 
تهران، نه یه پلاستیک ضخیم کشیدم روش چندتا سوراخم ایجاد کردم هوا جریان داشته باشه خشک نشد

تو زمستونا براش با پلاستیک انگار حالت گلخونه ایجاد کردی؟خب بعد چطوری بهش اب میدی

تو زمستونا براش با پلاستیک انگار حالت گلخونه ایجاد کردی؟خب بعد چطوری بهش اب میدی

اره حالت گلخونه شد، دیگه به باغچه آب میدی به ریشه های اونم میرسه، ریشه های خیلی مقاومی داره

من اول یه دونه توی گلدون کاشتم ولی یه هو خشک شد، بعد فهمیدم اگه ریشه هاش به ته گلدون برسه یه هو خشک و نابود میشه

خدایا شُکرت ❤