2777
2789
بله وام جور شده برامون خداروشکر . آی یو آی رو اتفاقا گفتم دکتر گفت درصد موفقیتش براتون کمه . از راهن ...

انشالله که به زودی مامان میشی عزیزم. ممنونم از دعای قشنگت. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وقتی بهت گفتن آی وی اف دیگه اصلا دنباله درمان سنتی نباش. منم یه بار انجام دادم میکرو منفی شدم متاسفا ...

کیست اندومتریوز دارم . زخم دهانه رحم دارم. همسرمم تحرک اسپرم نداره داروهم خورد امانتیجه نداد. الان روزانه امپول میزنم تا پریودبعدی برم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرم کم تحرکی اسپرم داره خودمم تنبلی تخمدان نزدیک دو سال دارو مصرف کردیم تا آخر گفتن نمیشه تنها راه ...

یه وام هم برای ناباروری اعلام کردن نمیدونم تاچه حد صحت داره

نه دیگه عزیزم ابن سینا نمیرم. بله بیتک طرازی.‌ من همسرم موروفولوژی صفر. خودمم کیست آندومتریوز دارم. ...

منم زنگ زدن گفتن دکترت نیست اگ میخوایی نوبتت بیا پیش یه دکتردیگه قبول نکردم گفتم یه  روزدیرترمیام اماپیش دکترخودم میرم . منم اندومتر دارم وهمسرم تحرک اسپرم نداره 

کیست اندومتریوز دارم . زخم دهانه رحم دارم. همسرمم تحرک اسپرم نداره داروهم خورد امانتیجه نداد. الان ر ...

پس حتما پیگیر باش و زودتر برو. چه امپولی میزنی الان؟

مگ هنی امپول داره ؟؟؟

بله عزیزم فعلا اینو داده تا وضعیت تخمدانا رو دست بگیره ماه بعدش بهتون آمپولای اصلی رو میده منم اول ال دی و سینافکت داشتم پریود که شدم روز اول تا سوم میری و شروع میکنی داروهاتو

بله عزیزم فعلا اینو داده تا وضعیت تخمدانا رو دست بگیره ماه بعدش بهتون آمپولای اصلی رو میده منم اول ا ...

هزینه امپولاش چقدر بود استفاده کردی سری دوم

هزینه امپولاش چقدر بود استفاده کردی سری دوم

بستگی داره دکترت چی بهت بده یه بار که ابن سینا بودم حدود ۴ تومن شد چون یه آمپولم خارجی بود. ولی اینسری ۲۵۰۰شد

بستگی داره دکترت چی بهت بده یه بار که ابن سینا بودم حدود ۴ تومن شد چون یه آمپولم خارجی بود. ولی اینس ...

یاخداااااااا.راستی درباره این وام هیچی نشنیدی برای ناباروری 10تومن میدن