2777
2789
انشاالله که جواب بده براتون و حامله بشید من همیشه از آمپول وحشت دارم دعا کن برام 

انشالله. منم تا یه امپول میخواستم بزنم میمردمو زنده میشدم الان همه بلا سرم اومده. ولی وقت رو از دست نده زود برو پیگیر شو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله. منم تا یه امپول میخواستم بزنم میمردمو زنده میشدم الان همه بلا سرم اومده. ولی وقت رو از دست ...

بله من تصمیم دارم ان شاالله پریود شدم برم دکتر و شروع کنم الهی که هر دومون نتیجه میگیریم باردار شدی بیا خبر بارداریتو بهم بده 😍😍

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من تصمیم دارم ان شاالله پریود شدم برم دکتر و شروع کنم الهی که هر دومون نتیجه میگیریم باردار شدی ...

ای جانم انشالله گلم الهی آمین انشالله که مامان میشی گلم. کدوم شهری

پیش کدوم دکتر و مرکز میخوای بری

مرکز ابن سینا میرم راستش اسم دکترم همش یادم میره رو یه برگه نوشتم ولی الان پیشم نیست 

مرکز ابن سینا میرم راستش اسم دکترم همش یادم میره رو یه برگه نوشتم ولی الان پیشم نیست 

عزیزم انشالله موفق باشی منم یه بار ابن سینا منفی شدم دکترم طرازی بود. خیلی دقت کن الکی کل هزینت نره 

عزیزم انشالله موفق باشی منم یه بار ابن سینا منفی شدم دکترم طرازی بود. خیلی دقت کن الکی کل هزینت نره& ...

الان دیگه ابن سینا نمیری ؟ بیتک طرازی ؟ خیلی تعریفشو شنیدم من اول دکترم فاطمی بود ازش خوشم نیومد کلی التماس کردم دکترمو عوض کردن 

الان دیگه ابن سینا نمیری ؟ بیتک طرازی ؟ خیلی تعریفشو شنیدم من اول دکترم فاطمی بود ازش خوشم نیومد کلی ...

نه دیگه عزیزم ابن سینا نمیرم. بله بیتک طرازی.‌ من همسرم موروفولوژی صفر. خودمم کیست آندومتریوز دارم. از روزی که وارد سیکل شدم تا انتقالم که منفی شدم ۲۰ میلیون دقیقا شد. عزیزم خیلیا ابن سینا مادر شدن ولی من تجربه خودمو بهت میگم که انشالله شما مثل من اشتباه نکنی و پولت نره. از اونجایی که همه میگن مراکز خوبه منم رفتم و با تحقیق طرازی رو انتخاب کردم و وارد سیکل شدم ویزیتای عادی رو راحت نوبت میگرفتم و میرفتم پیش دکترم که چیز خاصی نبود مثل نوشتن ازمایش یا دیدن جواب آزمایش. خلاصه روز سه پریود رفتم که وارد سیکل شدم و خوشبختانه با دکتر خودم بود ولی برای ۶ روز بعدش که بهم وقت داد که سونو بشم واسه سایز فولیکول ولی خودش نبود و منو فرستاد با دکتر جایگزین بهش گفتم بذار من به جای پنجشنبه شنبه بیام که با خودت سونو بشم گفت شنبه هم تشریف ندارم و من کلا با دکتر طاهری ویزیت شدم چون ایشون نبودن و همش الکیه میگن دیگه گروهی کار نمیکنن. عمل پانکچرمم حتی نبودش و با پزشک جایگزین شد انتقالمم فرش بود و باز روز خانم دکتر نبود و یکی دیگه انتقال داد. در ضمن من یک ماه قبل انتقالم رفتم پیشش و بهش گفتم که به خاطر کیستم بهم ال دی امپول هیچی نمیدی گفت نه واصلا هیچی رو در نظر نگرفت برام. واسه دارو دادن که روز سه پری رفتم بهش گفتم داروی خازجی برام بنویس از بیرون تهیه میکنم ولی کو وجدان ماماش زنگ زد داروخونه ابن سینا ببینن چی دارن همونو بدن که واقعا ناراحت شدم و اشتباه کردم باید همونجا دیگه ادامه نمیدادم ولی خر شدم. خلاصه که ۶ تا تخمک داشتم و سه تاش خوب بود که دوتا جنین شد و انتقال دادم منفی. به نظرم خودت حواست باشه و همه چیزتو چک کن. من نمیخوام بگم نرو برو ولی این چیزا توی ابن سینا پیش میاد گلم که دکترت نباشه و جایگزین بگیری. من الان دیگه مطب میرم و دکترم برام با توجه به شرایطم دارو داده و برای کیستم خیلی کارا میخواد انجام بده و گفت حتما برام فریز انتقال میده اما اونا من هر چی گفتم قبول نکردن. انشالله که موفق باشی. 

نه دیگه عزیزم ابن سینا نمیرم. بله بیتک طرازی.‌ من همسرم موروفولوژی صفر. خودمم کیست آندومتریوز دارم. ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات میتونم بپرسم پیش کدوم دکتر میری الان 

ممنون عزیزم از راهنمایی هات میتونم بپرسم پیش کدوم دکتر میری الان 

دکتر شهلا اسرافیلی. بیمارستان عرفان عمل میکنن. شما مشکلتون چیه که میخوای میکرو کنی

دکتر شهلا اسرافیلی. بیمارستان عرفان عمل میکنن. شما مشکلتون چیه که میخوای میکرو کنی

شوهرم کم تحرکی اسپرم داره خودمم تنبلی تخمدان نزدیک دو سال دارو مصرف کردیم تا آخر گفتن نمیشه تنها راهش میکرو شوهرم مخالف بود و پول نداشت کلی گریه زاری و غرغر کردم که راضی شده و وام گرفتیم تا بریم انجام بدیم خداکنه بشه اگه نشه من نابود میشم 

شوهرم کم تحرکی اسپرم داره خودمم تنبلی تخمدان نزدیک دو سال دارو مصرف کردیم تا آخر گفتن نمیشه تنها راه ...

حقیقتا توی یکی از تاپیکات دیدم که گفتی به خاطر شرایط مالی فعلا نرفتی به همین خاطر تمام اتفاقای خودمو برات گفتم که حواست باشه. دکتر انصاری پور توی ابن سینا خیلی دکتر خوبیه عزیزم خیلیا باهاش مثبت شدن. چرا ای یو ای نکردی؟ برای کم تحرکی ای یو ای میگن خوبه هزینشم کمتره. حالا یه چیز بگم شما که تنبلی تخمدان داری خیلی خوبه توی میکرو برات کلی تخمک تشکیل میشه نگران نباش خیالت راحت مشکل خاصی نداری 

حقیقتا توی یکی از تاپیکات دیدم که گفتی به خاطر شرایط مالی فعلا نرفتی به همین خاطر تمام اتفاقای خودمو ...

بله وام جور شده برامون خداروشکر . آی یو آی رو اتفاقا گفتم دکتر گفت درصد موفقیتش براتون کمه . از راهنمایی هات ممنونم عزیزم انشاالله که بیایی و خبر بارداریتو بهم بدی برای منم دعا کن موفق بشم . شبتون بخیر ❤