2789
عنوان

تقصیر منه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 111 پست
ال سی دیش سوخت دیگه درست نمیشه🤣🤣🤣🤣

😂😂پس الان چیکارمیکنید؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
خیلی خوبه که کنار میای عزیزم چقد بد؟ بچه نداری؟ حوصلت سرنمیره اره ایشالله

زیادم خوب کنار نیومدم😀 افسردگی دارم وعصبیم ولی غر نمیزنم چون شوهرم مقصر نیس.خیلیم حوصلم سرمیره،پسرمون ۸ دی ایشالا بدنیا میاد همه دلخوشیم اینه اون بیاد از تنهایی درمیام😍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره اینقد خسته اس کمر درد داره  هیچ شامم نمیخوره میگه اول با خانومم حرف بزنم بعد شام بخورم ول ...

من بجاش عصبی شدم پیشم بودی یه دست کتک میزدم تو خودخواهی هر چی اندازه ای داره بعدم باید بلد باشی دلبری کنی 

مثلا وسط روز یه پیام خسته نباشید بهش،بده دیگه بیخالش بشی تا ظهر میاد خونه خودش بهت زنگ بزنه نه اینکه فرط و فرط زنگ بزنی بزار کار کنه چند وقت دیگه باید. طلا بخره خرج عروسی بده خونه اجاره کنه 

من شوهرم میره از 9صبح سرکار تا 3 میاد غذا میخوره میخوابه تا 5 یه میوه میخوره میر تا 10 شب بعد میاد شام میخوذه و.میخوابه چی بگم پس 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
زیادم خوب کنار نیومدم😀 افسردگی دارم وعصبیم ولی غر نمیزنم چون شوهرم مقصر نیس.خیلیم حوصلم سرمیره،پسرم ...

منم خیلی عصبیم این عصبی بودنمون فقط بخاطرع بیکلر بودنمونه و جایی نمیریم

خیلی خوبه که غر نمیزنی عزیزم من فقط غر میزنم🤦‍♀️

وای عزیزممم چقد خوب ایشالله

اره دیگه تنها نیستی همش سرگرم پسر کوچولوتی ای جانم😍😍😍

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
من بجاش عصبی شدم پیشم بودی یه دست کتک میزدم تو خودخواهی هر چی اندازه ای داره بعدم باید بلد باشی دلبر ...

😂😂😂چقد خشن

اخه همین دیگه یه ذره سیاست ندارم

چقد خوبه که اینطورفک میکنی و میتونی باهاش کنار بیای

تازه الان دارم میفهمم چقد بی فکر رفتار کردم

هیچی دوازده شب که مامانش خوابع گوشیو برمیداره زنگ میزنه🚶🏻‍♀️🥲😐 وی مادرشوهری حسود دارد😶😬 بعضی ...

چقد سختت عزیزم 

دلتنگ نمیشی 

نمیشه گوشی بگیره الانم که گوشیا خیلی ارزون شدن

چه مادرشوهر حسودی😒

اگ اینطورع پس اشتباه از توعه. با سیاست باش خانومانه رفتار کن. مثلا اگع سرکاره پیام میده بگو عزیزم بر ...

واست صلوات فرستادم عزیزم😍😍😍

یکم کوتاه بیا

اره حتما😞

چقد سختت عزیزم  دلتنگ نمیشی  نمیشه گوشی بگیره الانم که گوشیا خیلی ارزون شدن چه مادرشوهر ...

خیلییی سخته🥲

میشم ولی چاره چیه🙃

پول جمع کرد بخره ماشینش خراب شد خرج اون کرد😞

خیلی حسوده نکبت😐😅

خیلییی سخته🥲 میشم ولی چاره چیه🙃 پول جمع کرد بخره ماشینش خراب شد خرج اون کرد😞 خیلی حسوده نکبت😐 ...

اره خیلی

اخه الهی

ایشالله که زودتر پول جمع کنه بگیره

خاک توسرش

فداتشم عزیزم😘😘 هزاربار😁

😂😂😂😂

منم خیلی عصبیم این عصبی بودنمون فقط بخاطرع بیکلر بودنمونه و جایی نمیریم خیلی خوبه که غر نمیزنی عزیز ...

دقیقا همینه اگه ماهم کاری داشتیم یا برنامه منظمی،وقتمون پر بود وبهتر میگذشت،رو خودت کار کنی میشه،فدات😘😍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دقیقا همینه اگه ماهم کاری داشتیم یا برنامه منظمی،وقتمون پر بود وبهتر میگذشت،رو خودت کار کنی میشه،فدا ...

اره درست میگی