2789
عنوان

تقصیر منه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 111 پست
خوب پس چرا قدرش نمی ونی؟ 

نمیدونم شاید چون اونم قدر منو نمیدونه😞

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خوبید

خدایش دیدید بدون هیچی پوچ و الکی کاربری منو ترکوندن 😒😒😒😒 خدایا توبه نه بی احترامی کردم نه ناسزا گفتم هیچی فقط یه سوال و نظر خواستم اونم نه زشت بود نه هیچی ولی تعلیقم کرد 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
سلام خوبید خدایش دیدید بدون هیچی پوچ و الکی کاربری منو ترکوندن 😒😒😒😒 خدایا توبه نه بی احترامی کر ...

سلام واقعا ترکوندن؟؟

وای چرا؟

من ندیدم سوال بپرسی.

چقد بد🥺

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
سلام واقعا ترکوندن؟؟ وای چرا؟ من ندیدم سوال بپرسی. چقد بد🥺

اره😒😒😒😒😒

به نظرت بخاطرت گذارش ترکید یا چی

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
سلام واقعا ترکوندن؟؟ وای چرا؟ من ندیدم سوال بپرسی. چقد بد🥺

به حرف شما تاپیک زدم🤦‍♂️

به حرف شما تاپیک زدم🤦‍♂️

من فک نمیکردم اینقد بی جنبه باشن

من فک نمیکردم اینقد بی جنبه باشن

خدا کنه بر گردونه اون کاربریم اون یادگاری و خاطرس 

با هزار تای دیگه بیای فایدع ندارع فقط اون

خدا کنه بر گردونه اون کاربریم اون یادگاری و خاطرس  با هزار تای دیگه بیای فایدع ندارع فقط اون

حالا ب نی نی یار بگو برگردونه برات

حالا ب نی نی یار بگو برگردونه برات

گفتم هم اینجا هم تلگرام خدا کنه بر گردونه اون کاربری اول منخاطرش اینو فقط بخاطر این ثبت کردم که اونو برگردونم

یبار دیگم خودم خواستم تعلیق بشه بعد قشنگ خواستم برام بیاره بالا اوردن، ولی تو این تعلیق تعجب کردم خیلی

من فقط از خانومای 35 40 ساله میخاستم به پرسم و نظر بدن کمکم کنند اگر اونجوری بودم نظر نمیخاستم خوب هرکاری عشقم بود می کردم 

گفتم من 22 سالمه یه 3 ماه میشه یه دختر 13 14 ساله منو دیده و نزدیک و هر روز میگه عاشقتم دوست دارم و میخامت منم بهس گفتم بچه ای هنوز 

گفتم کمک کنید چه کنم به نظرتون درست گفتم بچه است بی احساس نه 

یعگ رفتم 10 دیقه بعد اومدم تعلیق😬😬😐

گفتم هم اینجا هم تلگرام خدا کنه بر گردونه اون کاربری اول منخاطرش اینو فقط بخاطر این ثبت کردم که اونو ...

وای اخه چیز بدی هم که نگفتی😦😳😳😳

مطمعن باش برش میگردونن اخه بی دلیل تعلیق شدی

وای اخه چیز بدی هم که نگفتی😦😳😳😳 مطمعن باش برش میگردونن اخه بی دلیل تعلیق شدی

خدا کنه بر گردونه فقط بخاطر یادگاری و خاطره هست اون خط و کاربری 

منم همون میگم هیجی نگفتم که یهو تعلیق شدم چرا فقط تاپیکم نترکید چرا خود کاربریم لغو سد😐😐

بی معرفتا اون شب اصلا نبودن شب جمعه  واسه تعلیق من حاظر شد ولی واسه جوابش که چرا اینکار کرد خیر بعدم پرسیدم یه خانوم گفتم چرا نیومد گفت شب جمعه است نیسن😬😶😶 گغتم پس واسه تعلیق بی دلیل من چه طور اومد فورا

گفتم هم اینجا هم تلگرام خدا کنه بر گردونه اون کاربری اول منخاطرش اینو فقط بخاطر این ثبت کردم که اونو ...

خوبه اسم کاربری شما یادم موند 😬😐

تا بگم بهتون

خدا کنه بر گردونه فقط بخاطر یادگاری و خاطره هست اون خط و کاربری  منم همون میگم هیجی نگفتم که ی ...

اره بی معرفتا🙁ایشالله برگرده

اره بی معرفتا🙁ایشالله برگرده

یه چی میگفتم بد بود و غیره بخدا اگر چیزی میگفتم😐 نمی اومدم بگم دیگه ادا در اوردنم بلد نیستم

ولی بی منطق و بی دلیل بدون قوانین دلبخواهی منو انجام دادن😒😐 خدا از دهنت بشنوه کاش برم گردونه