2789
عنوان

تقصیر منه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 111 پست
چرا شبا تا ۲ حرف میزنیم از ۱۳ونیم تا ۴ هم حرف میزنیم ولی احساس میکنم خیلی درگیر کارشه

حالت خوبه 

این همه باهات حرف میزنه با اینکه تو طول روز همش سرپاس بعد تو میگی خیلی درگیر کارشه 

شلغ ازاد همین زیاد هم حرف بزنید یا پیش هم باشید باعث میشه بینتون بحث پیش بیاد از هم زده بشید 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اگ اینطورع پس اشتباه از توعه. با سیاست باش خانومانه رفتار کن. مثلا اگع سرکاره پیام میده بگو عزیزم بر ...

وای عزیزم اخه چرا یه ذره از این سیاستا توی وجود من نیست😞همش لجبازی در میارم فقط کارم همینه

از صبت تا شب دعوا میکنم باهاش

شما ازدواج کردی؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحت نمیشی؟ چقد خوب کنار میای😞

تو جای من بودی چکار میکردی؟ما هیچکسو تو این شهر نداریم جفتمون،من کلا خونم،۱۲ ساعت سرکاره،گاهیم شبکاره،گوشیشو حق نداره دربیاره حتی،باید کنار بیایم خدا کنه همیشه کار باشه و توان کار،اینا چیزی نیس

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

میتونه الان وقتشو بزاره با شما چت کنه مشتریارو راه نندازه به مرور مشتریش کم بشه و کسب و کارش بی رونق بشه

میتونه چت نکنه شما درکش کنی با این مسئله کنار بیای اونم مشتریاشو راه بندازه پول در بیاره در اینده شاگرد بگیره بتونه در روز چند ساعت بیشتر وقت براتون بزاره

دیگه دوتا گزینه س تصمیم با شماس عزیزم

خوب روزا کار میکنه، شب هم به تو میرسه، مخصوصا توی رختخواب جبران میکنه 😅

وای خدایا😂😂😂🤐🤐

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
راس میگه.... با یه بیکار ازدواج کن 24 ساعته ور دلت باشه و باهات حرف بزنه😕 ببینم با این همه حرف شکم ...

درست میگی

وای اخه چرا اینطورم من🤦‍♀️🤦‍♀️😥

درست میگی وای اخه چرا اینطورم من🤦‍♀️🤦‍♀️😥

دمپایی ابری خیس مخمل قرمز لازم داری🤨

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حالت خوبه  این همه باهات حرف میزنه با اینکه تو طول روز همش سرپاس بعد تو میگی خیلی درگیر کارشه& ...

اره اینقد خسته اس کمر درد داره 

هیچ شامم نمیخوره میگه اول با خانومم حرف بزنم بعد شام بخورم

ولی من خعلی قدر نشناسم الکی بهش گیردادم😥😞

وای عزیزم اخه چرا یه ذره از این سیاستا توی وجود من نیست😞همش لجبازی در میارم فقط کارم همینه از صبت ...

ن  فدات من مجردم ۱۹سالمع. اشتباه میکنی چش قشنگ. پسرا فقط باید واسشون زبون بریزی دنیاشونم ب پات میریزن.یکم سیاست و دلبری دخترونه یاد بگیری ببین چطور خوشش میاد. ولی اگ همش دعوا کنی ب جایی نمیرسی فقط ازت سرد میشه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
تو جای من بودی چکار میکردی؟ما هیچکسو تو این شهر نداریم جفتمون،من کلا خونم،۱۲ ساعت سرکاره،گاهیم شبکار ...

خیلی خوبه که کنار میای عزیزم

چقد بد؟ بچه نداری؟

حوصلت سرنمیره

اره ایشالله

میتونه الان وقتشو بزاره با شما چت کنه مشتریارو راه نندازه به مرور مشتریش کم بشه و کسب و کارش بی رونق ...

اره دقیقا درست میگی عزیزم😞😞

دمپایی ابری خیس مخمل قرمز لازم داری🤨

اره اگه میشه😂😥

دوست نداری؟ 😅

چرا😂🤐