2777
2789

چقدر از هم دورید؟؟ 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهد به بندرعباس

عزیز سعی تو همه شرایط از لحظه هات به بهترین نحو استفاده کنی 

تماس تلفنی،، چت،، تماس تصویری اینا هست گلم 

شرایط رو مهیا کنید زود تر برید سره خونه زندگی تون 

بیکار نمون اینطوری ذهنت بیش تر مشغولش میشه 

برو دنبال یه کار مطمئن و مناسب 

کتاب در رابطه با سبک زندگی و همسر داری و آشپزی و کلی موضوعات دیگه که بعد لازمت میشه 

بخون 

فیلم جذاب نگاه کن

خرید برو 

برای چیدمان خونه ت برنامه ریزی کن 

اهدافت و لیست کن 

انشاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی و زندگی تون سرشار از عاشقانه های زیبا و یاد خدا باشه 💚🤲

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
مشهد به بندرعباس

از چه طریق باهم آشنا شدید 

عزیز سعی تو همه شرایط از لحظه هات به بهترین نحو استفاده کنی  تماس تلفنی،، چت،، تماس تصویری این ...

مرسی عزیزم🙏 سلامت و موفق باشی😍

بیشتر این کار ها رو انجام میدم فیلم و کتاب و حرف زدن با شوهرم جزو کارای اصلی روزانه مه ولی جدیدا این حس بد بهم حاکم شده ؛همسرمم خیلی به فکرم هست؛  ولی همش خودم توی ذهنم درگیرم چون قبل ازدواج خیلی سختی کشیدم خانواده راضی شدن الان گاهی حرفی می شنوم احساس میکنم تحمل ندارم خسته درونی شدم؛ چون سرکار هم نمیرم بدم میاد از خانواده پول بگیرم هرچند توی زندگی چیزی کم ندارم نمیدونم چرا اینقدر آزارم میده این موضوعات  

مرسی عزیزم🙏 سلامت و موفق باشی😍  بیشتر این کار ها رو انجام میدم فیلم و کتاب و حرف زدن با شوهر ...

افکار منفی و از ذهنت حتمااااا خرج کن 

تلقین افکار مثبت فراموشت نشه که معجزه میکنه 

به این فکر کن که با همه چالش ها الان به خواسته رسیدی و این مهمه 

خدایی انصاف نیست  حال خودت خراب کنی مهم اینه حاجت روا شدی 

لطفا برای ماهم دعا بهم برسیم❤️❤️🙏🙏 ما هم راه مون دوره 

اما مطمئنم که این سختی ها چون نتیجه اش وصاله پس شیرینه 

افکار منفی و از ذهنت حتمااااا خرج کن  تلقین افکار مثبت فراموشت نشه که معجزه میکنه  به ای ...

انشأالله عزیزم بهم می رسین توکلتون به خدا من واقعا این برام ثابت شد عشق دو طرفه باشه و خدا بخواد همه چیز درست میشه ❤❤❤

انشأالله عزیزم بهم می رسین توکلتون به خدا من واقعا این برام ثابت شد عشق دو طرفه باشه و خدا بخواد همه ...

انشاالله توکل به خدا ☺️💚

انشأالله عزیزم بهم می رسین توکلتون به خدا من واقعا این برام ثابت شد عشق دو طرفه باشه و خدا بخواد همه ...

خانوادش نگرانن من جا بزنم چون راه دورم بی‌تابی کنم😑

در حالی که اولا این همه آدم راه دور رفتن 

بعدم والا من از خودم مطمئنم 😕✌️

خانوادش نگرانن من جا بزنم چون راه دورم بی‌تابی کنم😑 در حالی که اولا این همه آدم راه دور رفتن  ...

شما چقدر دورین؟ والا الان هواپیما هست آدم دلتنگ بشه میاد زمان قدیم که نیست ... 

من خانواده خودم روی این موضوع گیر داده بودن هنوزم الان هم گاهی میگن ولی من همیشه میگم وقتی با شوهرت خوب و خوش باشی هوات رو داشته باشه و تنها سختی دلتنگی باشه بهتر از اینکه نزدیک باشی و ناراحت...