2777
2789
عنوان

شروع زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
شما چقدر دورین؟ والا الان هواپیما هست آدم دلتنگ بشه میاد زمان قدیم که نیست ...  من خانواده خود ...

اره والا 

منم همین و میگم خانواده خیلی مهم هستن اما زندگی مشترک مهم تره قراره تا اخر عمر پیش همسرت باشی 

بدبختی اینه خدا نکنه در این باره تاپیک بزنی 😑😑😑

به روحیات شخصی هرکس ربط داره منم احساسی ام و خانوادم خیلییی دوست دارم اما با راه دور مشکل ندارم والا😕

من از قم به بوشهر ام 

اسی چطور با گرمای جنوب سرکنیم😂😂

شهر های خودمون(قم_مشهد) خنک ترن

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
اره والا  منم همین و میگم خانواده خیلی مهم هستن اما زندگی مشترک مهم تره قراره تا اخر عمر پیش ه ...

منم خیلی وابسته ام شدید ولی عشق باعث میشه بتونی تحمل کنی و سخت نباشه ...

در کل که هوا شرجیه گرمِ ولی داخل خونه کولر هست سرده شب ها هم هواش بهتره

ولی فقط آداب و رسوم خیلی تفاوت داره هرچند خانواده شوهرم با همه شرایط ما کنار اومدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی وابسته ام شدید ولی عشق باعث میشه بتونی تحمل کنی و سخت نباشه ... در کل که هوا شرجیه گرمِ ول ...

جدی من که پرس و جو کردم دیدم رسوم خاصی ندارن🙄

از تفاوت هاتون چیه مثلا 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
جدی من که پرس و جو کردم دیدم رسوم خاصی ندارن🙄 از تفاوت هاتون چیه مثلا 

تشریفات سمت ما بیشتر از اون سمتِ 

جهیزیه اونجا با پسره ولی اینطوری نیست همه چی کامل باشه در حد شروع زندگیست یا سبک عروسی گرفتن البته ما کلا به سبک جای خودمون گرفتیم جزئیات تفاوت زیاده ولی اگه با شوهرت تفاهم داشته باشی مشکلی ایجاد نمیشه 

تشریفات سمت ما بیشتر از اون سمتِ  جهیزیه اونجا با پسره ولی اینطوری نیست همه چی کامل باشه ...

اره اینو دارن که جهاز با پسره ولی من میخوام با سلیقه خودم باشه 😕

تو فکرمه بگم اون هزینه ای که میخواین بکنین و بدین ما هم میذاریم روش با سلیقه خودم و کامل میگریم 

ساده زیستن به نظرم خوبه

اره همین طوره میشه مدیریت کرد 

فامیل رو مخ نرفت بگه چرا راه دور دادین 

به مامان و بابات بگن 

اره اینو دارن که جهاز با پسره ولی من میخوام با سلیقه خودم باشه 😕 تو فکرمه بگم اون هزینه ای که میخو ...

اره ماهم قراره جهاز تقسیم بشه با سلیقه خودمون کامل بخریم 

درسته عزیزم 

هنوز که هنوزه دارن میگن مخصوصا چون به کل پسرهای فامیل هم جواب رد دادم 🤦🏻‍♀️

ای واای😂😂😂

خدایی چرا انقدر بعضی پیگیرن😑