2821
2789

به دکتر مراجعه کنید

و تا حد ممکن از کارهای سخت پرهیز کنید

بیشتر استراحت کنید

فقط عشق میتونه  با بودنش   یه دنیای غمگینو   شادش کنه   کم آورده بودم به دادم رسید   خدا درد عشق و زیادش کنه...  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهت تو خصوصی پیام دادم عزیزم ولی آنلاین نبودی 

از پیام هایی که بهت دادم شات گرفتم اینجا برات فرستادم 

گفتم اگه قبل از اومدنت کاربریم بترکه دیگه هیچ وقت نمیفهمی دلیل رفتنم چی بود 

مراقب خودت باش 

هنوزم خواهرمی هر چند که به اون کاربر گفته بودی ازم متنفری ولی من آدم بدی نیستم به جون آریای خودم قسم 

اونی نبودم که فکرش رو میکردی 

خداحافظ عزیزم 

کاربری دو نفره 

آزاده جان تاپیک زدم برات بخون 

برگردمنتظرتیم دختر💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
قشنگه گلم سلیقه  ات هم عالیه

چشات قشنگ میبینه گلم 😍ولی حیف اذیت میکنه😎😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

وااای مبارک باشه چ نازن😍😍🌹

ایشالاب سلامتی بیاددنیاوبپوشه💋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز