2777
2789
عنوان

تونر اوردینری

6120 بازدید | 6 پست

تونر گلیکولیک اسید ۷% اوردینری حجم ۲۴۰ میل شفاف کننده، لایه بردار ملایم، آبرسان پوست
خرید مستقیم کانادا

تونر گلیکولیک اسید 7% اوردینری ، یک تونر بسیار محبوب برای لایه برداری، ترمیم و روشن کردن بافت پوست است. این محصول کمک می‌کند تا پوست شفاف و شادابی داشته و به مرور از شر لک‌های پوستی نجات پیدا کنید.

تونر گلیکولیک اسید ۷% اوردینری رقیبی قدرتمند برای بهترین تونرهای دنیا بوده و انتخاب همیشگی بسیاری از خانم‌هایی است که از تونر خود چیزی بیشتر از یک تونر معمولی می‌خواهند. وظیفه‌ی اصلی این محصول لایه برداری ملایم پوست و کمک به صاف و یکدست کردن بافت و رنگ پوست است. اما این همه‌ی کارهایی نیست که این تونر اوردینری برای بهبود پوست می‌کند.

با وجود مواد موثره‌ی قدرتمندی مانند ریشه‌ی جنسینگ، آلوئه ورا و انبوهی از آمینواسیدهای مغذی در این تونر، باعث تقویت سد محافظ پوست، افزایش قدرت کشسانی آن و همچنین آبرسانی سطح و عمق پوست می‌شود. تونر گلیکولیک اسید ۷% اوردینری ، بافت ناهموار پوست اعم از برجستگی‌ها و فرو رفتگی‌ها را تا حد ممکن برطرف کرده و با لایه برداری خفیف، به شفاف شدن و کمرنگ شدن لک‌های پوستی کمک می‌کند.

با کمک این محصول، پوست صورت در ضمن احساس صافی و نرمی، از سلول‌های مرده پاکسازی شده و تا حدودی درخشنده و روشن می‌شود. همچنین با تمیز کردن منافذ پوست، از ظهور آکنه و جوش‌های سر سیاه و سر سفید جلوگیری می‌کند تا پوستی یکدست را ایجاد کند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من استفاده کردم از خیلی از  محصولات اوردینری

واقعا راضی بودم خیلی خوب بود 

کافئین اوردینری برای تیرگی دور چشم معجزه میکنه

الان هم دارم پیلینگ اوردینری استفاده میکنم