2821
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

2136 بازدید | 72 پست

بچه ها من پریودم خیلی منظمه یعتی هرماه سر ۲۵مین روز پریودم اکثراهم بعدازظهرا

بعد الان اینماه دوروز گذشته نشدم هنوز درد دارم پونه خوردم تو چاییام زعفرون اما هنوز نشدم 

وای فکر اینکه باردار باشم خیلی سخته اخه من میخام برم تحت نظر دکتر برا رژیم 

دکترم رفتم برامعایته گفت رحمت آمادس جدیدا هم به کان..دوم حساسیت گرفتم خارش میگیرم چندبار طبیعی رابطه داشتم اما ازشوهرم مطمئنم که....

بنظرتون بخاطر استرس میشه؟امروز از صبحه بلند شدم فقط سرگیجه دارم انگار فشارم افتاده 

نگید که حامله ای 😭بنظرتون چرا عقب انداختم؟ 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

گمونم حامله ای چطور نگیم اخه 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمال داره حامله باشی

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

سرگیجه نشونه حاملگیه

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

چندسالته چنتا بچه داری ک نمیخوای

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
عزيزم با بى بى چك يه جلسه بذار، نتيجه رو به ما هم خبر بده 😄

نه همش میگم امروز میشم من حامله نیستم😭وقتی آسپرمی وارد نشده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

شوهر من یک چیزی کشف کرده

میگه اگه با دست کش دست دادن به نامحرم گناه نیست 

پس با کان هم رابطه با نامحرم گناه نیست.

مرجعیه برای خودش

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد