2777
2789
عنوان

حبوبات

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست

عزیزم 24 ساعت بذارید داخل فریز بعد داخل کابینت... خراب نمیشه و حشره نمیزنه

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 24 ساعت بذارید داخل فریز بعد داخل کابینت... خراب نمیشه و حشره نمیزنه

ممنون بابت راهنماییتون

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
ممنون بابت راهنماییتون

خواهش میکنم 🍀

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
بریز تو بطری نوشابه نمک هم بهش بزن درش محکم ببند چن‌سال هم بمونه خراب نمیشه

مرسی🌹

توی کابینت  هیچ وقت هم حشره نزده  برند خوب بخرید

منم یخورده نمک میزنم

خراب نشدن توی کابینت

پروفایلتو عوض کردی عزیزم؟😍😍😍

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مثلا ۷ کیلو لوبیا تا یه سال میمونه؟

اخه 7کیلو خیلی زیاده😯😯

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بستگی داره کجا زندگی میکنین .اگه تو هوای خشک زندگی میکنین ک فعلا بزار تو کابینتی کمدی بعد ک یخچال خالی شد یه کم بزار یخچال ..اگه جای رطوبتی زندگی میکنین حتمن تو یخچال باشه یا یه کمی کنسروی درس کن 

بله عکس خودم رو گذاشتم😬

چقدر نازی عزیزم

عکس قبلی هم خیییلی به خودتون شبیه بود😘😘

سیر چندتا بنداز تو دبه که بوش پخش بشه دوساله عدس دارم هیچیش نشده خونه ی ماهم گرمه 

ممنون از راهنماییتون