2821
2789
عنوان

احممم:)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست
رو آیندت بیشتر تمرکز کن عزیزم به موفقیت کاری و تحصیلی فکر کن تا تحمل این دوران برات اسونتر بشه سعی ...

حتماً اینم یه حکمتی داره خب شایددددد من خوشحال  تریننننن آدم دنیا شمممم تو آینده ی  نزدیک😍😍😍

Tired
ی چی میخوام بگم ولی هی دس دس میکنم ازت خوشم میاد😐😂 تو قشنگگگگ کپی رایتِ چند سال پیش های منی

😂😂😂😂جدییییی الان خوبی حالت خوبه  مث من بودیییی خوب شدیییی بهتریییی امیدوار شم به آینده ینیع؟؟؟؟؟

Tired

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی از نهم وارد دهم بشی تغییرات زیادی رو حس میکنی .

الان رو عزت نفس و اعتماد بنفست کار کن ، خیلی مطالعه کن راجع بهش . آهنگای غمگین رو کنار بزار ، ورزش کن ، تغذیه سالم داشته باش .

اگر همین چند مورد رو به خوبی انجام بدی تاثیرات فوق مثبتش رو یک ماهه میبینی

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

وقتی از نهم وارد دهم بشی تغییرات زیادی رو حس میکنی . الان رو عزت نفس و اعتماد بنفست کار کن ، ...

خداوکیلی از همین الان شروع میکنم خیلی خیلی سپاس گرازم از همگی بهم انرژی مثبت دادین 😍😍💞💞👌

Tired
😂😂😂😂جدییییی الان خوبی حالت خوبه  مث من بودیییی خوب شدیییی بهتریییی امیدوار شم به آینده ینیع ...

ببین عالی میشی ...

امیدوار باش 😍

به این روزا شاید نخندی اما میشه یه خاطره و بعد حسابی کیف میکنی که رشد کردی! بزرگ شدی و یاد گرفتی .

اما به هیچ وجههه سمت پسر و رل زدن نرو الان اصلا سن خوبی نیست .

ببین عالی میشی ... امیدوار باش 😍 به این روزا شاید نخندی اما میشه یه خاطره و بعد حسابی کیف میکنی ک ...

چشممممم 😍😍😍

پسرا گمشن برن عصن میشم جذابح ننم😌😌♥️💋

Tired
خداوکیلی از همین الان شروع میکنم خیلی خیلی سپاس گرازم از همگی بهم انرژی مثبت دادین 😍😍💞💞👌

همینکه تاپیک زدی و راهنمایی خواستی ، همینکه میگی از الان شروع میکنی ، نصف مسیرو رفتی 

لایق تشویقی 👏🏻👏🏻

مطمئنم درس روزای سختُ میگیری 

😍❤✨🦋🕊

عااجی افسرده که شدم نمیدونم چجوری خوب شم 😞😞

دورت بگردم الهی فقط ذهنت رو مشغول کن و ب اینا فکر نکن و شب  بیداری خودش باعث افسردگی میشه سعی کن یواش یواش شبا بخوابی🥺🥺

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

درگیر کردن فکرت برای ی پسر ک یکی دیگرو دوسداره  بزرگترین اشتباهته .دلم برای خونوادت مخصوصا بابات سوخت 😔عکسشم بپاک ک دیگه نگا نکنیو بش فکر کنی درستو بخون  بجایی برسیو اونایی که پست زدن حسرتتو بخورن عزیزم

دورت بگردم الهی فقط ذهنت رو مشغول کن و ب اینا فکر نکن و شب  بیداری خودش باعث افسردگی میشه سعی ک ...

آجی امشب عمم خونمون خوابیده بود درباره جن حرف میزد منم برا همین از ترس خوابم نبرد وگرنه اینروزا خوابم خوب شده شب ساعت ۱۱میخوابم9صب بیدار میشم صبحونه میخورم میرم باغ زردآلو میچینیم با مامان بابام

Tired
آجی امشب عمم خونمون خوابیده بود درباره جن حرف میزد منم برا همین از ترس خوابم نبرد وگرنه اینروزا خواب ...

خوبه ک عخش دلم همینجوری ادامه بده شکرگذاری کن خوبیای زندگی رو ببین بااور کن دو ماهه دفع افسردگی میگیری🤪🤪 قرآن بذار تو اتاقت برو بگیر بخواب فقططط تا دوباره خواب بهم نریخته😂😂💛💛💛

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
درگیر کردن فکرت برای ی پسر ک یکی دیگرو دوسداره  بزرگترین اشتباهته .دلم برای خونوادت مخصوصا بابا ...

چشم دیگه بش فکر نمی‌کنم عکسشم میپاکم دیگه بیخیال میشم 🙂👌♥️

Tired
خوبه ک عخش دلم همینجوری ادامه بده شکرگذاری کن خوبیای زندگی رو ببین بااور کن دو ماهه دفع افسردگی میگی ...

جان جان تو شدی لیلی این خونه 😌😂♥️💋

عا دیگه فکرمو مشغول نمیکنم 😌😌✨✨

تا زود بزرگ شم حال دلم خوب شه 😽😽😽😽

Tired