2821
2789
عنوان

احممم:)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 55 پست

من خوندمش

بنظرم هیچ کار خدا بی حکمت نیس

تجربه شد برات

که دیگه به هرکسی که از راه رسید اعتماد نکنی و وابسته نشی

کارت اشتباه بوده ک توی اون سن کم رفتی رل زدی ..

اصلا کسی که رل میزنه هیچ هدفی نداره جز سرگرمی

واقعا تابلوعه

اوشون هم که شما الان دوسش داری رو فقط از خدا بخواهش

شاید الان بگی این چقد خدا خدا میکنه ولی جز اون بالایی هیشکی مهربون تر نیس

بسپرش ب خدا

اگه قسمت هم بودین ب هم میرسین اگر نبودین حتما خدا یکی بهترشو برات در نظر داره

سر صبحی چجوری انرژی این همه تایپ داشتی خدا داند😐😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امضات قشنگه ... کاش یکی بود این متن های انگیزشی که متفاوتن و با ادم حرف میزنن و درک میکنن رو بهم میگ ...

💗

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  
کاش تو این سن به عشق فکر نمی کردی  عشقهای نوجوونی دردناکن و جنون وار اما خوبیش اینه بعد از یه ...

🙂🙂👌♥️خیلی ممنونم که روحیه میدین،،،،کاش هرچه زودتر تموم شه این حسای بد

Tired
چندسال دیگه به این روزات میخندی  فقط اینو بدون هیچ پسری ارزش اینو نداره که تو حالت بد بشه افسر ...

🙂چشم دیگه سعیمو میکنم آدم سابق شم و زیاد هم به این آدمای بی ارزش اطرافم فک نکنم

Tired
من الان به زور میام سایت اینو چجوری بخونم

نخون بابا وقتت هدر میره با احترام اسی جان عشق دوران بلوغه و نامحرمین و همش گناهه ترک کن انقد فکر نکن 

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم سعی کن هیجوقت بیکار نباشی یعنی دستت همش ب یچیز بند باشه ک نخوای فکر کنی چون اینجوری افسرده میشیا🥺

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من خوندمش بنظرم هیچ کار خدا بی حکمت نیس تجربه شد برات که دیگه به هرکسی که از راه رسید اعتماد نکنی ...

آره دقیقا کاملآ حق با توعه 🙂👌

😂والا وقتی میرم تو فاز اینجوری میشه..

Tired

رو آیندت بیشتر تمرکز کن عزیزم

به موفقیت کاری و تحصیلی فکر کن تا تحمل این دوران برات اسونتر بشه

سعی کن یادت بیاری بدیهایی که داشتن و دارن تا راحتتر فراموش کنی اینجور وقتها مقایسه بد نیست 

تو فقط یه رابطه سمی و تموم کردی باور کن کم کم تمامت داغون میشد 

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
🙂چشم دیگه سعیمو میکنم آدم سابق شم و زیاد هم به این آدمای بی ارزش اطرافم فک نکنم

آفرین دختر گل 

از زندگیت از این سنت لذت ببر شاد باش تفریح کن ب آینده و اهدافت فکرکن حیف نیس بهترین روزای عمر آدم اینجوری بگذره چی ان پسرا تو این سن دماغ خودشونم نمیتونن بکشن بالا

ما آبادانیا   
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قلیه ماهی

222atiyehhh | 13 دقیقه پیش

ناراحتم

pickmegirl | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز