2777
2789
عنوان

دلتنگی

102 بازدید | 10 پست

یه بابای خوبی داشتم / خیلی دوسش میداشتم/ خدا اومدو بردش / داغ رو دلم گذاشتش    

نمیدونم با چیو با کی تسکین بدم دلمو ...بابای من کجایی ..منو رها کردی تواین دنیای بد...یروزی گله کردم من از عالم هستی / تو هم به دل گرفتی دل مارو شکستی ..  دیگه توان ندارم تو این دنیا بدون تو باشم..منو ببر پیش خودت ..فقط اونایی که حال منو دارن می‌فهمن من چی میگم...خدایاااااااااا چه کردی با من

😭😭😭😭

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه فکر نکنم زندگی برام معنایی داشته باشه ..هیچکس هم نمیدونه بابام کجاس..پس من ازکی بپرسم

😭😭😭خیلی سخته میدونم .انشالله خدا به دلت صبر بده🤲🏾

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

وای که چقد منو شما شبیه هم هستیم دارم دیونه میشم ولی فکر کنم حال من بدتره من موقع عروسیمم بود حالا شوهرمم میگه زود باش زود باش باید حالت خوب بشه من باید برم سر زندگیم از خداشه عروسی نگیره منم برای اینکه پررو نشه مجبورم عروسی بگیرم با حال بدم باید فکر عروسی هم باشم

فقط کاشکی میمردم از دست همه راحت میشدم دنیا و زندگی کلا برام بی معنی شده اصلا نمیدونم زندگی یعنی چی همش دارم درباره مرگ میخونم فکر بابام هستم این وسط شوهرمم زندگی میخواد من فکر نمی‌کنم بتونم اصلا برم سر خونه و زندگی ههههیییی خدا😔😔😔😔😔😔