2777
2789
عنوان

گوشی چی بگیرم

151 بازدید | 24 پست

سلام بین گوشی سامسونگ s21 و ایفون یازده موندم کدومو بگیرم اگر به تازکی گوشی های جدید سامسونگ سری a وs خریدین اپلیکیشن هاش اکثرا مثل ایفون قفل و پولیه؟لطفا اگه تجربه دارین راهنمایی کنین.

بین ایفون شک دارم چون ایفون برنامه هاش همه پولی و قفله....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ برنامع ای مثلا نیاز داری 

البتع یرا ادمی مث من ک خیلی از برنامع های ایرانی استفادع نمیکنع خوبع 

و راضیم 

چرا سامسونگ نوت نمیگیری؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چ برنامع ای مثلا نیاز داری  البتع یرا ادمی مث من ک خیلی از برنامع های ایرانی استفادع نمیکنع خو ...

مثلا پیکسارت خیلی از چیزاش تو ایفون قفله ولی تو اندروید نه.یا رلکس ملودی همه ی اپشناش تو ایفون قفله ولی تو اندروید نه.نوت خیلی گرونه

سامسونگ اس ۲۱ اولترا نه از نظر دوربین نه تراشه و نه باطری با ایفون ۱۱ قابل مقایسه نیست

گوشی محشر و فوق العاده پر امکاناتیه به خصوص برای عکاسی .فیلم برداری.گرافیک بالا برای بازی .

فقط طلاق

من آیفون دارم خیلی خوبه هم حافظش خوبه هم کیفیت دوربین خوبه سامسونگ S21نداشتم تا حالا نمیدونم چجوریه ولی من از آیفون راضیم

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من ایفون ۱۱ دارم دو ساله راضیم خیلی دوربینش حرف نداره  فقط بعضی برنامه های ایرانی مثل مانکن ا ...

نه حتی برنامه های خارجی مث پیکسارت و رلکس ملودی اپشناش قفله باید دلار دلار خرج کنی بتونی استفاده کنی :(

اره همیناش به شک انداخته منو . مانکن چیه

برنامه برای کالری شماری و لاغری

من برنامه های ایرانی زیاد استفاده ندارم و کارم گیر نبوده تاحالا و خیلی چیزایی که خواستم رو دانلود کردم ایرانی 

یه برنامه هایی هست مثل سیب ایرانی یا سیب اپ که برنامه های ایرانی توشن 

بیشترش هم رایگانه بعضیا ولی اشتراکی 

خلاصه مت ایفون رو ترجیح میدم به سامسونگ مخصوصا برای دوربینش 

دوربینش طبیعیه خودتو میندازه 

برنامه برای کالری شماری و لاغری من برنامه های ایرانی زیاد استفاده ندارم و کارم گیر نبوده تاحالا و خ ...

ممنون از توضیحاتت

این سیب اپ که میگی برنامه هاش که میگی اشتراکی و ایناس با دلار نیس؟ینی میصرفه؟