2777
2789
عنوان

گوشی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

سلام من آیفون رو واسه همین محدودیت هاش دوس ندارم ولی من خودم سامسونگa۷۱ خیلی دوس دارم 

در ضمن تا جایی که میدونم سری s هنگ میکنن دیگه نمیدونم راسته یا نه

تاپیک های قبلم واسه دوران سم نوجوونیمه😂

من نه s21  پلاس داشتم نه تا حالا آیفون ولي بخوام بين این دوتا انتخاب کنم من آیفون نو انتخاب می‌کنم 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ممنون از توضیحاتت این سیب اپ که میگی برنامه هاش که میگی اشتراکی و ایناس با دلار نیس؟ینی میصرفه؟

نمیدونم والا به کار من نیومده تاالان چیزای ضروری رو که میخواستم رو رایگان دانلود کردم مثل دیوار  برنامه های بانکی 

اگه میخوای عکس بدم برات

ممنون از توضیحاتت این سیب اپ که میگی برنامه هاش که میگی اشتراکی و ایناس با دلار نیس؟ینی میصرفه؟

یه جا باطریش زده لیتیوم پلمیر یه جا زده لیتیوم یون

دوربینشم تو سایتای مختلف فرق داره یه جا زده سلفی ده یه جا زده ۴۰

سی پی یو فقط یکیه که عالیه

شما کدوم سایتو چک کردی؟

فقط طلاق

سلام من آیفون رو واسه همین محدودیت هاش دوس ندارم ولی من خودم سامسونگa۷۱ خیلی دوس دارم  در ضمن ...

نه هنگ نمی کنن اون سری نوشته که داغ میکنه و هنگ میکنه

مشکل سری اس بیشتر باطریه.

فقط طلاق

استارتر من این گوشی رو بهت پیشنهاد میدم .

من اس ۲۰ پلاس داشتم مجبور شدم بفروشمش به خاطر مسائل مالی بعد اینو خریدم.خیلیم راضیم

فایو جی که تو ایران به کارت نمیاد

این گوشی هم فست شارژ داره هم باطری دوربین و پلتفرم بالا

https://www.zoomit.ir/product/samsung-galaxy-a72/

فقط طلاق