2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوساله کار نداره؟ میگرده دنبال کار؟

متاسفانه نه 

نصفپول تو بورس بر باد رفت نصفش تو ارز دیجیتال 

اصلا دنبال کار نیست

تا چیزی بهش میگم دعوا شروع میکنه

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
باید زودتر یه کاری جایگزین کنه  بهتره یه نرم افزاز ب درد بخور یاد بگیره امروزه  نرم افزار ...

درد همینه که به فکر نیست

متاسفانه نه  نصفپول تو بورس بر باد رفت نصفش تو ارز دیجیتال  اصلا دنبال کار نیست تا چیزی ...

پس بچه رو بردار برو خونه مادرت قهر

یا تهدید به طلاق کن

این چه وضعشه بهش بگو غیرتت اجازه میده زن و بچت سختی بکشن خودت پاتو بندازی رو پات؟

با بزرگترا درمیون بزار نصیحتش کنن

چی بگم که سکوت بهتره...
پس بچه رو بردار برو خونه مادرت قهر یا تهدید به طلاق کن این چه وضعشه بهش بگو غیرتت اجازه میده زن و ...

پدر شوهر مادر شوهرم دعواش میکنن 

ولی با اونها هم سر صدا میکنه و...جوری که اونها هم نمیتونن چیزی بگن

خب بچه هم خرج داره و وقتتو میگیره نمذاره کار کنی 

اره ولی این که یه زوج تصمیم میگیرن بچه داشته باشن یا نه جدا از وضعیت اجتماعی اقتصادی و فرهنگی شون

ربطی به ما نداره...یاد بگیریم به کسی نگیم چرا بچه اوردی یا چرا بچه نمیاری...این واقعا به ما مربوط نیست..این عزیزم فقط بیان کرد شرایط کار رو نداره همین 

اره ولی این که یه زوج تصمیم میگیرن بچه داشته باشن یا نه جدا از وضعیت اجتماعی اقتصادی و فرهنگی شون ر ...

اره درسته ولی من زجری کشیدم بخاطر این اشتباه ک دوس ندارم هیچ بچه ای مثل من تو نداری بزرگ شه 😔 دلم میسوزه بخاطرش اون بچه چ گناهی کرده بچه باید تو بهترین شرایط بزرگ شه همه چی داشته باشه 

اره درسته ولی من زجری کشیدم بخاطر این اشتباه ک دوس ندارم هیچ بچه ای مثل من تو نداری بزرگ شه 😔 دلم م ...

این عزیز دیگه بچه دار شده..باید برای حل مشکلش نظر داد...

نه این که تازه باعث بشیم تصورش نسبت به دلبندش خدایی نکرده عوض بشه و زندگی برا اون کوچولو سخت تر از این 

این عزیز دیگه بچه دار شده..باید برای حل مشکلش نظر داد... نه این که تازه باعث بشیم تصورش نسبت به دلب ...

واسه همینه ک همیشه فرهنگمون از کشورای اروپایی عقب تره باید اول فک کنیم بعد عمل کنیم بعدشم هر اشتباهی بخوای نخوای تاوان داره