iammaryiw مدیر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 4104 عنوان حاجت | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 17 پست دعا کنید من آرزوم برسم اگه من به آرزوم برسم همتون منظورم کل نی نی سایتیا ناهار دعوت میکنم 😁پس هر جور شده دعا کنید به آرزوم برسم و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم 1400/04/09 | 23:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_golmangoli_ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 واقعا جواب میده؟؟منظورم اینه که خودتون تجربه کردین عزیزم؟ هر کاری و با یقین انجام بدین حتما نتیجه داره . جواب سوالتونو به یکی از عزیزان دادم . *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
جوجه۰ماشینی عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 1056 هر کاری و با یقین انجام بدین حتما نتیجه داره . جواب سوالتونو به یکی از عزیزان دادم . تشکر این نیز بگذرد ....
_golmangoli_ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 واقعا جواب میده؟؟منظورم اینه که خودتون تجربه کردین عزیزم؟ توی گوگل سرچ کنید درباره حاجت روایی با این دوشهید . شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.